★ Free online encyclopedia. Did you know? page 121



                                               

2007 CB27

Poé nu dina 2007 CB27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.061, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 116394.

                                               

2007 CC19

Poé nu dina 2007 CC19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116393.

                                               

2007 CC27

Poé nu dina 2007 CC27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116394.

                                               

2007 CF19

Poé nu dina 2007 CF19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 216065.

                                               

2007 CH15

Poé nu dina 2007 CH15 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.285, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171318.

                                               

2007 CJ15

Poé nu dina 2007 CJ15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.312, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 116392.

                                               

2007 CK26

Poé nu dina 2007 CK26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.464, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288441.

                                               

2007 CL26

Poé nu dina 2007 CL26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.396, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116394.

                                               

2007 CO26

Poé nu dina 2007 CO26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.610, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 122873.

                                               

2007 CO5

Poé nu dina 2007 CO5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.308, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 116391.

                                               

2007 CP5

Poé nu dina 2007 CP5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 116391.

                                               

2007 CQ5

Poé nu dina 2007 CQ5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121362.

                                               

2007 CR5

Poé nu dina 2007 CR5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.444, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116391.

                                               

2007 CS26

Poé nu dina 2007 CS26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121362.

                                               

2007 CU18

Poé nu dina 2007 CU18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116393.

                                               

2007 CX50

Poé nu dina 2007 CX50 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.226, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126774.

                                               

2007 CZ49

Poé nu dina 2007 CZ49 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 224651.

                                               

2007 DA

Poé éta dina taun 2007 TI hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215125.

                                               

2007 DB56

Poé nu dina 2007 DB56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 260773.

                                               

2007 DC

Poé nu dina 2007 KAWAS béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116399.

                                               

2007 DD49

Poé nu dina 2007 DD49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�122877.

                                               

2007 DF8

Poé nu dina 2007 DF8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�222871.

                                               

2007 DG8

Poé nu dina 2007 DG8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116402.

                                               

2007 DH8

Poé nu dina 2007 DH8, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.263, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118201.

                                               

2007 DJ

Poé nu dina 2007, KACAPI téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�122875.

                                               

2007 DJ8

Poé nu dina 2007 DJ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 116402.

                                               

2007 DK8

Poé nu dina 2007 DK8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.419, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�153590.

                                               

2007 DL41

Poé nu dina 2007 DL41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322169.

                                               

2007 DN41

Poé nu dina 2007 DN41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.686, bari magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116411.

                                               

2007 DQ40

Poé nu dina 2007 DQ40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118207.

                                               

2007 DS7

Poé nu dina 2007 DS7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116401.

                                               

2007 DS84

Poé nu dina 2007 DS84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234382.

                                               

2007 DT103

Poé nu dina 2007 DT103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402962.

                                               

2007 DW

Poé nu dina 2007 DW téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402962.

                                               

2007 DX

Poé nu dina 2007 DX téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 119700.

                                               

2007 DX40

Poé nu dina 2007 DX40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116411.

                                               

2007 DX60

Poé nu dina 2007 DX60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.140, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118210.

                                               

2007 DY

Poé 2007 ka saeutik demi saeutik ngaluarkeun hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�119700.

                                               

2007 DY40

Poé nu dina 2007 DY40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392319.

                                               

2007 DZ40

Poé nu dina 2007 DZ40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.701, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232548.

                                               

2007 EA26

Poé nu dina 2007 EA26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 373462.

                                               

2007 ED125

Poé nu dina 2007 ED125 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369055.

                                               

2007 EE126

Poé nu dina 2007 EE126 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.898, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118234.

                                               

2007 EE26

Poé nu dina 2007 EE26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.241, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�119711.

                                               

2007 EF126

Poé nu dina 2007 EF126 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�119718.

                                               

2007 EF88

Poé nu dina 2007 EF88 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369055.

                                               

2007 EG26

Poé nu dina 2007 EG26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.155, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118221.

                                               

2007 EG88

Poé nu dina 2007 EG88 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118230.

                                               

2007 EH

Poé 2007 ka UH jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.661, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118216.

                                               

2007 EH26

Poé nu dina 2007 EH26, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�118221.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →