★ Free online encyclopedia. Did you know? page 120



                                               

2006 XJ2

Poé 2006 XJ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 113003.

                                               

2006 XK1

Poé 2006 XK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.708, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�114816.

                                               

2006 XK2

Poé 2006 XK2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�178059.

                                               

2006 XN4

Poé 2006 XN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 114816.

                                               

2006 XQ4

Poé 2006 XQ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 113004.

                                               

2006 XR4

Poé 2006 XR4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.269, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�113004.

                                               

2006 XV4

Poé 2006 XV4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.627, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�113004.

                                               

2006 XW

Poé 2006 XW téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.037, bari magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 114816.

                                               

2006 XW4

Poé 2006 XW4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.086, bari magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�114816.

                                               

2006 XX

Ayeuna, dina taun 2006, NU hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 114816.

                                               

2006 XY

Poé 2006 XY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.338, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�114816.

                                               

2006 XY2

Poé 2006 XY2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.248, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 114816.

                                               

2006 XZ2

Poé 2006 XZ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�114816.

                                               

2006 YA

Poé 2006 KABOGOH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 120846.

                                               

2006 YB

Poé 2006 YB mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 114822.

                                               

2006 YC13

Poé 2006 YC13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392317.

                                               

2006 YD12

Poé 2006 YD12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 116376.

                                               

2006 YE

Poé éta dina taun 2006 di SI mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina n ...

                                               

2006 YF

Poé 2006 YF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.199, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322167.

                                               

2006 YH14

Poé 2006 YH14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 116376.

                                               

2006 YH2

Poé 2006 YH2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 114822.

                                               

2006 YJ2

Poé 2006 YJ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.418, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 114822.

                                               

2006 YP

Poé 2006 YP téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.211, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�114822.

                                               

2006 YP44

Poé 2006 YP44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�114826.

                                               

2006 YR2

Poé 2006 YR2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 116375.

                                               

2006 YU1

Poé 2006 YU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121873.

                                               

2006 YV1

Poé 2006 YV1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�114822.

                                               

2006 YX2

Poé 2006 YX2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�113019.

                                               

2007 AA2

Poé nu dina 2007 AA2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.121, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�114827.

                                               

2007 AB12

Poé nu dina 2007 AB12, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116379.

                                               

2007 AC12

Poé nu dina 2007 AC12 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118185.

                                               

2007 AC2

Poé nu dina 2007 AC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.743, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121361.

                                               

2007 AF2

Ayeuna 2007 AF2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�373461.

                                               

2007 AH12

Poé nu dina 2007 AH12 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 165537.

                                               

2007 AS2

Poé nu dina 2007 AS2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.625, bari magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�201107.

                                               

2007 AU2

Poé nu dina 2007 AU2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�114827.

                                               

2007 AV2

Poé nu dina 2007 AV2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116378.

                                               

2007 BA49

Poé nu dina 2007 BA49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 116387.

                                               

2007 BB49

Poé nu dina 2007 BB49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118190.

                                               

2007 BB50

Poé nu dina 2007 BB50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121874.

                                               

2007 BC8

Poé nu dina 2007 BC8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.500, bari magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118188.

                                               

2007 BD7

Poé nu dina 2007 BD7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121361.

                                               

2007 BD8

Poé nu dina 2007 BD8 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.421, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116383.

                                               

2007 BE49

Poé nu dina 2007 BE49 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230231.

                                               

2007 BJ

Poé nu dina 2007 BJ hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.679, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116382.

                                               

2007 BJ29

Poé nu dina 2007 BJ29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.826, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382672.

                                               

2007 BS2

Poé nu dina 2007 BS2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 155298.

                                               

2007 BT7

Poé nu dina 2007 BT7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 118188.

                                               

2007 BY48

Poé nu dina 2007 BY48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.287, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�114838.

                                               

2007 BZ48

Poé nu dina 2007 BZ48 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116387.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →