★ Free online encyclopedia. Did you know? page 119



                                               

2006 VF13

Poé 2006 VF13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.251, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111387.

                                               

2006 VJ

Hayu VJ dina taun 2006, mangrupa hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.202, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 114806.

                                               

2006 VP13

Poé 2006 VP13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.141, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111387.

                                               

2006 VT13

Poé 2006 VT13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.626, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�114807.

                                               

2006 VU2

Poé 2006 VU2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111384.

                                               

2006 VZ2

Poé 2006 VZ2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.606, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111384.

                                               

2006 WA3

Poé 2006 WA3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.197, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111419.

                                               

2006 WA30

Poé 2006 WA30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111425.

                                               

2006 WB3

Poé 2006 WB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.244, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111419.

                                               

2006 WB30

Poé 2006 WB30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 112989.

                                               

2006 WC30

Poé 2006 WC30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.623, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�112989.

                                               

2006 WD129

Poé 2006 WD129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111440.

                                               

2006 WE129

Poé 2006 WE129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369052.

                                               

2006 WF129

Poé 2006 WF129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 179338.

                                               

2006 WG129

Poé 2006 WG129 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 112998.

                                               

2006 WG130

Poé 2006 WG130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111441.

                                               

2006 WH130

Poé 2006 WH130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.180, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 112998.

                                               

2006 WJ130

Poé 2006 WJ130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.135, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111441.

                                               

2006 WJ3

Poé 2006 WJ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.424, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 288439.

                                               

2006 WK130

Poé 2006 WK130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.682, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�112998.

                                               

2006 WK3

Poé 2006 WK3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.303, bari magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 248828.

                                               

2006 WM3

Poé 2006 WM3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�112986.

                                               

2006 WN3

Poé 2006 WN3, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232545.

                                               

2006 WO1

Poé 2006 WO1 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 386773.

                                               

2006 WO130

Poé 2006 WO130 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111441.

                                               

2006 WP1

Poé 2006 WP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 28.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111419.

                                               

2006 WP3

Poé 2006 WP3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.340, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�112986.

                                               

2006 WQ127

Poé 2006 WQ127 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111440.

                                               

2006 WR29

Poé 2006 WR29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 112989.

                                               

2006 WS29

Poé 2006 WS29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.458, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111425.

                                               

2006 WT1

Poé 2006 WT1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215120.

                                               

2006 WT29

Poé 2006 WT29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.313, bari magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 361130.

                                               

2006 WU1

Poé 2006 WU1, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111419.

                                               

2006 WU29

Poé 2006 WU29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377784.

                                               

2006 WV

Poé 2006 WV téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.533, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111418.

                                               

2006 WV29

Poé 2006 WV29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.559, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111425.

                                               

2006 WX

Poé 2006 WX téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111418.

                                               

2006 WX29

Poé 2006 WX29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.731, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111425.

                                               

2006 WX3

Poé 2006 WX3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�112986.

                                               

2006 WY3

Poé 2006 WY3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.643, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111420.

                                               

2006 WZ184

Poé 2006 WZ184 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�113001.

                                               

2006 WZ29

Poé 2006 WZ29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111425.

                                               

2006 WZ3

Poé 2006 WZ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361130.

                                               

2006 XA3

Poé 2006 XA3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�113004.

                                               

2006 XB

Poé 2006 XB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.496, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�121182.

                                               

2006 XE2

Poé 2006 XE2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�114816.

                                               

2006 XF1

Poé 2006 XF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�326999.

                                               

2006 XF2

Poé 2006 XF2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221086.

                                               

2006 XH1

Poé 2006 XH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277927.

                                               

2006 XH2

Poé 2006 XH2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.741, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�126774.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →