★ Free online encyclopedia. Did you know? page 116



                                               

2006 MT6

Poé 2006 MT6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.552, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111173.

                                               

2006 MV1

Poé 2006 MV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.242, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102376.

                                               

2006 MW1

Poé 2006 MW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 104378.

                                               

2006 MX13

Poé 2006 MX13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397747.

                                               

2006 MY1

Poé 2006 MY1 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.435, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154164.

                                               

2006 MY13

Poé 2006 MY13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�104379.

                                               

2006 OA1

Poé 2006 OA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 104380.

                                               

2006 OA5

Poé 2006 OA5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147414.

                                               

2006 OB7

Poé 2006 OB7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111174.

                                               

2006 OC7

Poé 2006 OC7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111174.

                                               

2006 OD5

Poé 2006 OD5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 181131.

                                               

2006 OE10

Poé 2006 OE10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111175.

                                               

2006 OE7

Poé 2006 OE7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.776, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111174.

                                               

2006 OF5

Poé 2006 OF5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357129.

                                               

2006 OG15

Poé 2006 OG15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�331253.

                                               

2006 OH15

Poé 2006 OH15 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.295, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402955.

                                               

2006 OK3

Poé 2006 OK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.520, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�104380.

                                               

2006 OM1

Poé 2006 OM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111173.

                                               

2006 ON1

Poé 2006 ON1 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.609, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�185736.

                                               

2006 OS9

Poé 2006 OS9 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.904, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�190503.

                                               

2006 OT9

Poé 2006 OT9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.182, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�241899.

                                               

2006 OV5

Poé 2006 OV5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357129.

                                               

2006 OX4

Poé 2006 OX4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.264, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111174.

                                               

2006 OY4

Poé 2006 OY4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111174.

                                               

2006 OZ

Poé 2006 OZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397747.

                                               

2006 OZ4

Poé 2006 OZ4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�104380.

                                               

2006 PA1

Poé 2006 PA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�172170.

                                               

2006 PB1

Poé 2006 PB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 219194.

                                               

2006 PF1

Poé 2006 PF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.877, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�104383.

                                               

2006 PY17

Poé 2006 PY17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339394.

                                               

2006 QA

Poé 2006 QA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.628, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111182.

                                               

2006 QB31

Poé 2006 QB31 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.612, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111187.

                                               

2006 QB58

Poé 2006 QB58 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111192.

                                               

2006 QE

Poé 2006 QE nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�241899.

                                               

2006 QE89

Poé 2006 QE89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111195.

                                               

2006 QJ65

Poé 2006 QJ65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.686, bari magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111193.

                                               

2006 QK33

Poé 2006 QK33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.589, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 104400.

                                               

2006 QK40

Poé 2006 QK40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111189.

                                               

2006 QM111

Poé 2006 QM111 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.731, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�104415.

                                               

2006 QM33

Poé 2006 QM33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.310, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111188.

                                               

2006 QN111

Poé 2006 QN111 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111198.

                                               

2006 QS23

Poé 2006 QS23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.503, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�386764.

                                               

2006 QS89

Poé 2006 QS89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.366, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 267451.

                                               

2006 QU89

Poé 2006 QU89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111196.

                                               

2006 QV89

Poé 2006 QV89 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.224, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�116347.

                                               

2006 QW89

Poé 2006 QW89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 178047.

                                               

2006 QX5

Poé 2006 QX5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221070.

                                               

2006 QY5

Poé 2006 QY5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.343, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 342225.

                                               

2006 QZ57

Poé 2006 QZ57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.765, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111192.

                                               

2006 RA55

Poé 2006 RA55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409316.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →