★ Free online encyclopedia. Did you know? page 115



                                               

2006 JT41

Poé 2006 JT41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102346.

                                               

2006 JU

Poé 2006 KALÉR nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 155230.

                                               

2006 JU41

Poé 2006 JU41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 153501.

                                               

2006 JV26

Poé 2006 JV26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.795, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102343.

                                               

2006 JX25

Poé 2006 JX25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 121857.

                                               

2006 JY26

Poé 2006 JY26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.083, salaku magnitudo mutlakna 28.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102343.

                                               

2006 JZ25

Poé 2006 JZ25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409314.

                                               

2006 KA

Poé nu di 2006 PIKEUN jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232539.

                                               

2006 KA40

Poé 2006 KA40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221069.

                                               

2006 KB1

Poé 2006 KB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.684, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102350.

                                               

2006 KC

Poé 2006 KC mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102350.

                                               

2006 KC40

Poé 2006 KC40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111171.

                                               

2006 KD40

Poé 2006 KD40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�109571.

                                               

2006 KE

Poé nu di 2006 PIKEUN jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 388911.

                                               

2006 KF100

Poé 2006 KF100 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102372.

                                               

2006 KF89

Poé 2006 KF89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 326988.

                                               

2006 KJ89

Poé 2006 KJ89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111171.

                                               

2006 KK103

Poé 2006 KK103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 104377.

                                               

2006 KK21

Poé 2006 KK21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.872, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�336448.

                                               

2006 KK89

Poé 2006 KK89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.174, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102370.

                                               

2006 KL103

Poé 2006 KL103 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.284, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102372.

                                               

2006 KL89

Poé 2006 KL89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369043.

                                               

2006 KM89

Poé 2006 KM89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102370.

                                               

2006 KN89

Poé 2006 KN89 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102370.

                                               

2006 KP1

Poé 2006 KP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111171.

                                               

2006 KP21

Poé 2006 KP21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102355.

                                               

2006 KQ1

Poé 2006 KQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.176, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 409314.

                                               

2006 KQ21

Poé 2006 KQ21 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 269488.

                                               

2006 KR1

Poé 2006 KR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�382668.

                                               

2006 KS1

Poé 2006 KS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102350.

                                               

2006 KS38

Poé 2006 KS38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102359.

                                               

2006 KT38

Poé 2006 KT38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102359.

                                               

2006 KY112

Poé 2006 KY112 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.250, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102373.

                                               

2006 KY67

Poé 2006 KY67 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111171.

                                               

2006 KY86

Poé 2006 KY86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.646, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369043.

                                               

2006 KZ86

Poé 2006 KZ86 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.862, salaku magnitudo mutlakna 17.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349227.

                                               

2006 LA

Poé éta dina taun 2006 LA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.838, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102375.

                                               

2006 LB

Poé 2006 LB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102375.

                                               

2006 LC

Poé 2006 LC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102375.

                                               

2006 LD

Poé 2006 LD téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.101, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102375.

                                               

2006 LD1

Poé 2006 LD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.703, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102375.

                                               

2006 LF

Poé 2006 L. béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.655, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�159774.

                                               

2006 LH

Ayeuna, dina taun 2006 nu LH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.316, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102375.

                                               

2006 LK

Poé éta dina taun 2006 KAWAS béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 199705.

                                               

2006 LM

Poé 2006 LM jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102375.

                                               

2006 MA

Poé 2006 MA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 350320.

                                               

2006 MA14

Poé 2006 MA14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111173.

                                               

2006 MB

Ayeuna, dina 2006 MB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.083, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111172.

                                               

2006 MB14

Poé 2006 MB14 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.114, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111173.

                                               

2006 MH10

Poé 2006 MH10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.156, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 104379.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →