★ Free online encyclopedia. Did you know? page 114



                                               

2006 FC35

Poé 2006 FC35 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.375, bari magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336446.

                                               

2006 FD51

Poé 2006 FD51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.505, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392308.

                                               

2006 FE

Poé 2006 FE mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292104.

                                               

2006 FG36

Poé 2006 FG36 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.539, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 354408.

                                               

2006 FH

Poé 2006 FH nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.506, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102308.

                                               

2006 FJ

Poé 2006 FJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339393.

                                               

2006 FK9

Poé 2006 FK9, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.332, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 137499.

                                               

2006 FL10

Poé 2006 FL10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.304, bari magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102309.

                                               

2006 FU

Ayeuna, dina taun 2006, FU nyaéta hiji-béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102308.

                                               

2006 FV

Poé 2006 FV jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.232, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102308.

                                               

2006 FV33

Poé 2006 FV33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102312.

                                               

2006 FW

Poé 2006 FW nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102308.

                                               

2006 FY35

Poé 2006 FY35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.360, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392308.

                                               

2006 GA

Poé 2006 GA téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.617, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102314.

                                               

2006 GB1

Poé 2006 GB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102314.

                                               

2006 GC

Poé 2006 GC nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102314.

                                               

2006 GC1

Poé 2006 GC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.816, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102314.

                                               

2006 GT3

Poé 2006 GT3 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 335182.

                                               

2006 GU2

Poé 2006 GU2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.256, salaku magnitudo mutlakna 27.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102314.

                                               

2006 GV2

Poé 2006 GV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.831, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102314.

                                               

2006 GX2

Poé 2006 GX2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264952.

                                               

2006 HA6

Poé 2006 HA6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.637, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102319.

                                               

2006 HB

Poé 2006 HB nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 277152.

                                               

2006 HC

Poé 2006 HC nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.075, bari magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102318.

                                               

2006 HC2

Poé 2006 HC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�347182.

                                               

2006 HD2

Poé 2006 HD2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�208225.

                                               

2006 HE2

Poé 2006 HE2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.156, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102318.

                                               

2006 HF6

Poé 2006 HF6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.550, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102319.

                                               

2006 HH56

Poé 2006 HH56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.324, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102326.

                                               

2006 HJ18

Poé 2006 HJ18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.317, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349227.

                                               

2006 HQ30

Poé 2006 HQ30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.607, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 104373.

                                               

2006 HS30

Poé 2006 HS30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.579, salaku magnitudo mutlakna 28.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102323.

                                               

2006 HT30

Poé 2006 HT30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311280.

                                               

2006 HU50

Poé 2006 HU50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102326.

                                               

2006 HV30

Poé 2006 HV30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.364, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102323.

                                               

2006 HW5

Poé 2006 HW5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102319.

                                               

2006 HW50

Poé 2006 HW50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399392.

                                               

2006 HW57

Poé 2006 HW57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.519, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 155227.

                                               

2006 HX30

Poé 2006 HX30 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.311, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377779.

                                               

2006 HX57

Poé 2006 HX57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111169.

                                               

2006 HY5

Poé 2006 HY5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.337, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102319.

                                               

2006 HY50

Poé 2006 HY50 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.629, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�201099.

                                               

2006 HY57

Poé 2006 HY57 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111169.

                                               

2006 HZ5

Poé 2006 HZ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.206, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111168.

                                               

2006 JE

Poé nu di 2006 JEUNG mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.754, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�10 ...

                                               

2006 JE42

Poé 2006 JE42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.600, bari magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 104375.

                                               

2006 JF

Poé 2006 JF téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.658, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�339393.

                                               

2006 JM6

Poé 2006 JM6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102339.

                                               

2006 JN6

Poé 2006 JN6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.322, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349227.

                                               

2006 JO

Poé 2006 JO téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.667, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102338.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →