ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 114




                                               

Wikipedia:BéntangWiki

BéntangWiki nyaéta pangajén atawa pangleler béntang virtual ala Wikipedia anu dibérékeun saurang pamaké ka pamaké séjénna di Wikipédia. Ieu téh mangrupa kabiasaan para pamaké Wikipedia ku jalan méré pangajén husus mangrupa BéntangWiki ka para kon ...

                                               

Wikipedia:Parobahan ngaran pamaké/Pamundut

Paké kaca ieu pikeun pamundut parobahan ngaran pamaké anjeun sorangan. Lamun henteu diperlukeun, ulah ménta ngaganti ngaran pamaké. Jelaskeun bongbolongan Anjeun ku cara ngetikkeun kode di handap ieu dina bagian handap kaca klik édit heula: Ngara ...

                                               

Wikipedia:Pitulung narjamahkeun

Lamun anjeun aya niat pikeun ngeureuyeuh narjamahkeun artikel tina Wikipédia basa lainna ka basa Sunda, aya sababaraha hal anu dianjurkeun: Tarjamahkeun paragraf intro. lamun waktu anjeun nyegseret, tarjamahkeun paragraf intro-na tiheula, anu bia ...

                                               

Wikipedia:Kauntungan boga rekening

Bisa ngatur panémbong jeung paripolah ramatlokana. Alamat IP anjeun moal kanyahoan ku batur. Bisa jadi Kuncén. Boga kaca pamaké sorangan. Boga kaca obrolan sahingga pamaké séjén bisa ngirim surat tanpa ngaliwatan alamat surélék. Bisa milih ngaran ...

                                               

Wikipedia:VisualÉditor

Wilujeng sumping di portal VisualEditor, hiji cara anu panganyarna dina ngédit Wikipédia anu keur dimekarkeun ku MediaWiki jeung Wikimedia Foundation. Harita mah lamun urang hayang ngédit di Wikipédia urang kudu paham heula kana markah wiki, hiji ...

                                               

Wikipedia:Kotrétan

Citakan:Teks Tionghoa Bahasa Tionghoa adalah bagian dari rumpun bahasa Sino-Tibet. Meskipun kebanyakan orang Tionghoa menganggap berbagai varian bahasa Tionghoa lisan sebagai satu bahasa, variasi dalam bahasa-bahasa lisan tersebut sebanding denga ...

                                               

Wikipedia:Cara asup log

Kahiji, pastikeun yén cookies difungsikeun na panyungsi anjeun tempo ogé m:draft privacy policy Klik tumbu asup log ieu, atawa di punclut kaca ieu. Anjeun salajengna bakal disodoran formulir nu kudu dieusi ngaran pamaké jeung sandi anjeun. Mun an ...

                                               

Wikipedia:Wiki Sabanda/Klaim/Undak4

Citakan:Kotakinfo Kabupatén Purwakarta Citakan:Kotakinfo Kota Tasikmalaya Citakan:Kotakinfo Kabupatén Kuningan Citakan:Ciambar, Sukabumi

                                               

Wikipedia:Kauntungan boga akun

Anjeun teu perlu asup log pikeun maca Wikipedia. Anjeun ogé teu perlu asup log pikeun ngédit artikel-artikel dina Wikipedia. Sanajan kitu, nyieun hiji akun téh gancang pisan prosésna jeung gedé gunana – kauntunganana nyaéta: Parobahan dina hiji p ...

                                               

Wikipedia:Kasalahan umum

Wikipédia mangrupa proyek balaréa pikeun ngawujudkeun énsiklopédi nu pangmunelna dina sakabéh basa di dunia, kaasup Basa Sunda. ku kituna, hayu babarengan jeung nurut kana sababaraha aturan ngeunaan Wikipédia di handap ieu. Wikipédia téh lain: Po ...

                                               

Wikipedia:Rohang ngaran

Hiji artikel Wikipedia didéfinisikeun minangka kaca anu ngandung informasi énsiklopédik. Sakabéh artikel Wikipedia aya dina jero" ngaranspasi utama” atawa" ngaranspasi artikel”. Ieu ngaranspasi téh bisa dihartikeun minangka kelompok atawa grup ka ...

                                               

Wikipedia:Hak cipta

Cita-cita Wikipédia nyaéta pikeun nyieun sumber béja dina hiji format énsiklopédi nu disadiakeun kalawan bébas. Lisénsi nu dipaké ngajamin aksés bébas ka sakabéh eusina sakumaha software bébas dilisénsikeun kalawan bébas. Prinsip ieu dipikawanoh ...

                                               

Wikipedia:AutoWikiBrowser

Panyungsi Wiki Otomatis mangrupa éditor MédiaWiki semi-otomatis pikeun Microsoft Windows 2000/XP/Vista/7 anu dirancang pikeun nyieun pancén sacara bolak-balik anu matak pikabosenen téh jadi leuwih gancang jeung gampang. AWB ogé bisa fungsi cukup ...

                                               

Wikipedia:Wikipédiawan

Wikipédiawan nyaéta jalma nu nulis jeung ngédit artikel keur Wikipédia. Pikeun sawala tambahan ngeunaan masarakat Wikipédia, tempo m:Wikipedians jeung Wikipédia:Saha & naha?. Wikipédiawan di Wikipédia vérsi Inggris jumlahna geus leuwih ti 180.000 ...

                                               

Wikipedia:Artikel téh naon?

Tempo ogé: Wikipédia:NLD Artikel Wikipédia hartina kaca nu mibanda émbaran kawas énsiklopédi atawa almenak. Tempo Sadaya kaca pikeun daptar sadaya artikel Wikipédia sarta Wikipédia:Statistik pikeun statistik na Wikipédia jeung pertumbuhanana. "Ar ...

                                               

Wikipedia:Mindahkeun

dina rohangan alamat/address bar browser Anjeun. Ketikkeun mulai ku hurup kapital jeung maké gurat handap pikeun spasi). Pikeun informasi umum ngeunaan mindahkeun / redirect dina MediaWiki, tingali meta:redirect – bagian tina "Pituduh Maké MediaW ...

                                               

Wikipedia:Portal

Maksud dijieunna portal téh pikeun nungtun para pamaca sarta éditor ka aréa topik anu kacana sarua siga kaca Tepas. Dina larapanna, portal mangpaat pisan pikeun eusi Wikipedia. Asalna mah portal téh ti Wikipedia basa Polandia jeung Wikipedia basa ...

                                               

Wikipedia:Parobahan anyar

Kaca Parobahan anyar némbongkeun éditan paling anyaar nu dijieun dina kaca mana waé na Wikipédia. Ku ngagunakeun kaca ieu, pamaké bisa ngawaskeun sarta ngariksa karya pamaké séjén, sahingga bisa ngaropéa nu salah, komo vandalisme mah. Tumbu ka ka ...

                                               

Wikipedia:Logo

Sok sanajan pamakéan logo pohara gunana pikeun nulungan dina nuduhkeun yén hiji artikel téh aya patalina jeung pausahaan pamilik éta logo, patalianna antara pausahaan-pausahaan jeung logona éta téh bisa jadi jejer nu sénsitif pikeun pausahaan-pau ...

                                               

Wikipedia:Sawala (ajuan)

Satuju kumincir sawala 29 Méi 2019 01.06 UTC Satuju A2613 sawala 29 Méi 2019 00.45 UTC Satuju ilhamkang sawala 29 Méi 2019 03.57 UTC

                                               

Wikipedia:Usulan pamupusan

Kaca ieu ngandung daptar sawalaan ngeunaan pamupusan kaca anu atawa bisa jadi teu kudu dihapus, kontribusina ku cara nyieun subkaca di Wikipedia:Usulan pamupusan. Mun hiji kaca nurutkeun Wikipedia:Pamupusan geuwat pantes dihapus, mangka gantélkeu ...

                                               

Wikipedia:Usulan pamupusan/Surat Kayas

Anjeun bisa ngajak pamaké séjén pikeun ilubiung dina sawala, salin sarta tempelkeun kode di handap ieu kana kaca pamaké anu rék diondang: { {Gnt:Ondangan sawala|Wikipedia:Usulan pamupusan/Surat Kayas}} ==

                                               

Wikipedia:Usulan pamupusan/In-N-Out Burger

Anjeun bisa ngajak pamaké séjén pikeun ilubiung dina sawala, salin sarta tempelkeun kode di handap ieu kana kaca pamaké anu rék diondang: { {Gnt:Ondangan sawala|Wikipedia:Usulan pamupusan/In-N-Out Burger}}

                                               

Wikipedia:Béwara

Wikipedia Béwara mangrupa kaca keur naon waé nu jadi kamajuan dina wikipédia, hususna wikipédia basa Sunda, nu mimiti nanjeur dina ping 15 Maret 2004 dimimitian ku kaca Wiktionary

                                               

Wikipedia:LanguageSu.php

See The content was taken from CVS log for phase3/languages/LanguageSu.php Revision 1.? date?. Gangleri 20:44, 27 Apr 2005 UTC The page is intentionally placed here and not at meta: in order to allow users and visitors to adapt and discuss the in ...

                                               

Wikipedia:Lua

Lua is a programming language that is now available, via the Scribunto MediaWiki extension, on the English Wikipedia. Lua code can now be embedded into wiki templates by employing the to print the text "Hello, world!").

                                               

Wikipedia:Statistik

Leuwih populér batan. daptar babandingan lalu lintas Alexa Awareness statistics ngalacak tumuwuhna kasadaran umum Grafik langsung lalu lintas Wikipédia

                                               

Wikipedia:Bantahan umum

Wikipédia nyaéta énsiklopédi nemrak online, anu hartina mangrupa hiji gempungan sukaréla nu ngembangkeun hiji sumberdaya umum pangaweruh. Strukturna dijieun sangkan bisa dipaké ku saha baé nu miboga sambungan Internét sarta browser World Wide Web ...

                                               

Wikipedia:ProyékWiki

ProyekWiki nyaéta hiji tarékah kolaborasi ti Komunitas Wikipédia pikeun ngokolakeun hiji kelompok informasi nu tangtu di Wikipédia. ProyékWiki lain digunakeun pikeun nulis artikel énsiklopédi di kelompok informasi nu tangtu, tapi pikeun ngabantu ...

                                               

Wikipedia:Sing teuneung

Komunitas Wikipédia salawasna ngarojong para pamaké pikeun teuneung dina ngédit énsiklopédi. Wiki siga anu urang ieu tumuwuh leuwih gancang lamun sadayana réréongan ngaropéa kasalahan, boh eusi, fakta, tata basa, tulisan, atawa kekecapanana. Wiki ...

                                               

Wikipedia:Kuncén/Pamundut jadi kuncén

Saratna mah kasapukan umum baé heula, najan henteu formal. Nu ngajukeun diri jadi kuncén, kedah tos kabuktian sumbanganana ka Wikipédia Sunda: didukung ku warga Wikipédia Sunda.

                                               

Wikipedia:Spam

Spam nyaéta panambahan inpormasi atawa tutumbu anu teu saluyu ka Wikipédia nu tujuanna pikeun mromosikeun orhanisasi, indipidu, atawa perkara lian. Spam teu ditarima di Wikipedia, jadi ulah ngalakukeun nu samodel kitu jeung mun Hidep manggihan sp ...

                                               

Wikipedia:Pagedrug kapentingan

Konflik kapentingan di Wikipedia nyaéta kateuluyuan antara tujuan Wikipedia, nyaéta nyieun énsiklopédi anu nétral jeung boga sumber anu dipercaya, kalawan tujuan nu nyuntingna séwang-séwangan. Anu kaasup kana suntingan nu boga koflik téh di antar ...

                                               

Wikipedia:Artikel nu sadaya basa Wikipédia kedah gaduh

Tim Berners-Lee Steve Jobs Donald Knuth Bill Gates Richard Stallman Alan Turing Linus Torvalds

                                               

Wikipedia:Ngeunaan

Wikipédia téh énsiklopédi nembrak, nu ditulis réréongan ku jalma-jalma ti sakuliah dunya. Lokana mangrupa wiki, nu ngandung harti sing saha waé bisa ngédit artikel cukup ku ngaklik menu édit. Wikipedia téh mangrupa mérk kagungan Wikimedia Foundat ...

                                               

Wikipedia:Kawijakan ngédit

Alus pisan lamun aya anu nambahan hiji artikel anu lengkep jeung ditulis kalawan alus kana Wikipedia. Ieu hal téh dianjurkeun pisan. Sanajan kitu, salah sahiji kaunggulan utama sistem Wiki nyaéta draf awal artikel anu teu lengkep atawa ditulis ka ...

                                               

Wikipedia:Sawala (basa)

Basa Sunda nu pas sareng ilahar keur penyanyi naon nya? Penyanyi, panyanyi, panembang, tukang ngawih, sinden? --Tedi 9 Juli 2015 00.58 Pami nyanyi mah kecap dina basa Indonésia, pami ningal kana kamus RA. Danadibrata mah sigana kecap anu cocok té ...

                                               

Wikipedia:Kawijakan

Wikipédia miboga kawijakan jeung tungtunan nu mantuan urang sadaya pikeun ngarojong tujuan balaréa: Tujuan urang sadaya dina Wikipédia nyaéta pikeun nyadiakeun énsiklopédia bébas nu saéstuna, énsiklopédi nu pangrohakana dina sajarah, dina harti l ...

                                               

Wikipedia:Nyusun kawijakan

Ieu kaca ditujukeun pikeun mantuan Anjeun nyusun hiji kawijakan Wikipedia anu bisa dilarapkeun. Proses anu sarua bisa dipaké pikeun nyusun palangeran, anu sipatna leuwih nonformal ti batan kawijakan. Panyusunan kawijakan atawa palanggeran diupaya ...

                                               

Wikipedia:Sawala

Wilujeng sumping di kaca Sawala Wikipédia. Tujuan dijieunna ieu kaca téh nyaéta pikeun nyawalakeun hal-hal téknis, kawijakan sarta pangokolaan Wikipedia anu dipilah-pilah kana lima bagian. Wayahna, ieu kaca mah lain tempat ajang sawalaeun. Mangga ...

                                               

Wikipedia:Puseur panitén nétral

Kawijakan Wikipedia nyaéta yén sakumna artikel kudu ditulis tina hiji puseur panitén nétral. Nurutkeun panaratas Wikipedia, Jimmy Wales, NPOV mangrupa "kawijakan jeung teu bisa diganggu gugat deui". Tingali tutorial NPOV kami pikeun ningali cara ...

                                               

Wikipedia:Sawala (nu lian)

Im posting this here because neither the Wikiquote nor the Wiktionary in Sundanese has any local administrators. Can soméone who réads the language pléase check out the latest additions to the Sundanese Wikiquote and see if they should be deleted ...

                                               

Wikipedia:Sawala (téknis)

This March, we’re organizing an Inspire Campaign to encourage and support new idéas for improving gender diversity on Wikimedia projects. Less than 20% of Wikimedia contributors are women, and many important topics are still missing in our conten ...

                                               

Wikipedia:Sawala/Arsip/2011

Nu mana nu bener? Kuring pariksa dina kamus ti Pustaka Setia, basa Indonésia bandar udara, Sundana téh palabuan udara. Tapi ari dina kamus basa sunda R. A. Danadibrata, aya kecap bandar 1 Pérsia: palabuan; tapi teu disebutkeun bandar udara. banda ...

                                               

Wikipedia:Sawala/Arsip/2012

Wikimedia Foundation is getting ready to push out 1.19 to all the WMF-hosted wikis. As we finish wrapping up our code review, you can test the new version right now on beta.wmflabs.org. For more information, please read the release notes or the s ...

                                               

Wikipedia:Sawala/Arsip/2009-2010

Currently 80.58% of the MediaWiki messages and 16.28% of the messages of the extensions used by the Wikimedia Foundation projects have been localised. Please help us help your language by localising and proof reading at translatewiki.net. This is ...

                                               

Wikipedia:Étikét

Kaca ieu ngawengku sawatara prinsip étika, atawa Étikawiki ", nyaéta tetekon kumaha digawé bareng dina lingkungan Wikipedia. Kontributor Wikipedia nu asalna ti rupa-rupa bangsa, budaya, séké sélér, tingkat atikan, sosial ékonomi jeung psikolohis. ...

                                               

Wikipedia:Sawala/Arsip/2013

Thank you to everyone who volunteered last year on the Wikimedia fundraising User Experience project. We have talked to many different people in different countries and their feedback has helped us immensely in restructuring our pages. If you hav ...

                                               

Wikipedia:Sawala/Arsip/2014

I apologize for this message being only in English. Please translate it if needed to help your community. The Wikimedia Foundations multimedia team seeks community guidance on a proposal to support the MP4 video format. This digital video standar ...

                                               

Wikipedia:Nu nulis artikel

Sakur eusi Wikipédia − artikel, kategori, citakan, jeung kaca lianna − disusun/diédit réréongan. Taya anu boga hak pikeun ngaku-ngaku yén hiji kaca téh milikna sorangan. Jalma atawa organisasi anu jadi subyék artikel ogé teu bisa ngaku ngapimilik ...