★ Free online encyclopedia. Did you know? page 113



                                               

2006 CN10

Poé 2006 CN10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215105.

                                               

2006 CT

Ayeuna, dina taun 2006, CT nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.231, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�297848.

                                               

2006 CT10

Poé 2006 CT10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.664, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�199701.

                                               

2006 CT9

Poé 2006 CT9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.675, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�171239.

                                               

2006 CU

Poé 2006 kong hu cu nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.454, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102284.

                                               

2006 CU10

Poé 2006 CU10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�346209.

                                               

2006 CV9

Poé 2006 CV9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339392.

                                               

2006 CW

Ayeuna, dina taun 2006 NU mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.490, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsin ...

                                               

2006 CW9

Poé 2006 CW9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.270, bari magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO98141.

                                               

2006 DA1

Poé 2006 DA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO98145.

                                               

2006 DB1

Poé 2006 DB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102286.

                                               

2006 DD1

Poé 2006 DD1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.668, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98145.

                                               

2006 DD42

Poé 2006 DD42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.438, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102291.

                                               

2006 DL

Poé 2006 DL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.740, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98145.

                                               

2006 DM

Poé 2006 MELLITUS mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.212, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102286.

                                               

2006 DN

Ayeuna, dina 2006 DN nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.276, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102286.

                                               

2006 DO62

Poé 2006 DO62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 28.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98158.

                                               

2006 DO63

Poé 2006 DO63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO98159.

                                               

2006 DP11

Poé 2006 DP11 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.699, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377779.

                                               

2006 DP62

Poé 2006 DP62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.675, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO98158.

                                               

2006 DQ14

Poé 2006 DQ14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.053, bari magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO98149.

                                               

2006 DQ62

Poé 2006 DQ62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.700, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357129.

                                               

2006 DR14

Poé 2006 DR14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO98149.

                                               

2006 DR62

Poé 2006 DR62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO98159.

                                               

2006 DS62

Poé 2006 DS62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO98159.

                                               

2006 DT14

Poé 2006 DT14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.567, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311279.

                                               

2006 DT63

Poé 2006 DT63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.470, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102293.

                                               

2006 DU

Poé éta dina taun 2006 anu KAHIJI jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO98145.

                                               

2006 DU62

Poé 2006 DU62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.738, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�175249.

                                               

2006 DU63

Poé 2006 DU63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.724, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO98159.

                                               

2006 DV

Ayeuna, dina taun 2006 DV nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�399389.

                                               

2006 DW62

Poé 2006 DW62 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.645, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102293.

                                               

2006 DX

Poé 2006 DX téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.168, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409312.

                                               

2006 DY

Poé 2006 saeutik demi saeutik ngaluarkeun hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258334.

                                               

2006 DZ

Poé 2006 DZ jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102286.

                                               

2006 EA

Poé éta dina 2006 ti kasta nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102303.

                                               

2006 EB

Poé 2006 EB nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.707, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98176.

                                               

2006 EB1

Poé 2006 EB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102303.

                                               

2006 EC

Ayeuna, dina taun 2006 EC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.217, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO98176.

                                               

2006 EC1

Poé 2006 EC1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.755, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409313.

                                               

2006 EE

Poé 2006 e. e. hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.388, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO98176.

                                               

2006 EF1

Poé 2006 EF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.344, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO98177.

                                               

2006 EF71

Poé 2006 EF71 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 171253.

                                               

2006 EH

Ayeuna 2006 UH jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102303.

                                               

2006 EH1

Poé 2006 EH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98177.

                                               

2006 EJ53

Poé 2006 EJ53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102307.

                                               

2006 EK53

Poé 2006 EK53 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102307.

                                               

2006 EW

Poé 2006 EUH mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102303.

                                               

2006 EW52

Poé 2006 EW52 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.096, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102307.

                                               

2006 EX

Ayeuna, dina taun 2006 URUT téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.058, bari magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO98177.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →