★ Free online encyclopedia. Did you know? page 112



                                               

2006 AW44

Poé 2006 AW44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.563, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO98081.

                                               

2006 AX

Ayeuna, dina taun 2006 AX nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.142, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO98073.

                                               

2006 AX44

Poé 2006 AX44 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.301, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO98081.

                                               

2006 BA

Poé 2006 BA, jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.218, salaku magnitudo mutlakna 27.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO98089.

                                               

2006 BA8

Poé 2006 BA8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.368, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO98091.

                                               

2006 BB8

Poé 2006 BB8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98091.

                                               

2006 BB9

Poé 2006 BB9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.665, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO98091.

                                               

2006 BC

Poé 2006 SM ieu téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.827, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�363149.

                                               

2006 BC8

Poé 2006 BC8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO98091.

                                               

2006 BD55

Poé 2006 BD55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.357, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98100.

                                               

2006 BE55

Poé 2006 BE55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�353605.

                                               

2006 BF

Poé 2006 GUY hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.391, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO98089.

                                               

2006 BF55

Poé 2006 BF55 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO98100.

                                               

2006 BF56

Poé 2006 BF56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.799, salaku magnitudo mutlakna 29.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO98101.

                                               

2006 BF99

Poé 2006 BF99 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.376, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO98111.

                                               

2006 BG99

Poé 2006 BG99 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.286, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO98111.

                                               

2006 BH99

Poé 2006 BH99 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 27.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO98112.

                                               

2006 BJ55

Poé 2006 BJ55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.129, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO98101.

                                               

2006 BL55

Poé 2006 BL55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.307, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO98101.

                                               

2006 BL8

Poé 2006 BL8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.299, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO98091.

                                               

2006 BM55

Poé 2006 BM55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.735, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO98101.

                                               

2006 BM8

Poé 2006 BM8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.530, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO98091.

                                               

2006 BN26

Poé 2006 BN26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98094.

                                               

2006 BN55

Poé 2006 BN55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102274.

                                               

2006 BO55

Poé 2006 BO55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.252, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO98101.

                                               

2006 BO6

Poé 2006 BO6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98090.

                                               

2006 BO7

Poé 2006 BO7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 29.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO98090.

                                               

2006 BP147

Poé 2006 BP147 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98121.

                                               

2006 BP6

Poé 2006 BP6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.595, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102271.

                                               

2006 BP7

Poé 2006 BP7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO98090.

                                               

2006 BQ7

Poé 2006 BQ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.257, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98090.

                                               

2006 BR98

Poé 2006 BR98 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.162, sedengkeun magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO98111.

                                               

2006 BU7

Poé 2006 BU7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.107, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO98090.

                                               

2006 BV39

Poé 2006 BV39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.271, salaku magnitudo mutlakna 29.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO98097.

                                               

2006 BW39

Poé 2006 BW39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO98097.

                                               

2006 BW7

Poé 2006 BW7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98090.

                                               

2006 BX139

Poé 2006 BX139 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.378, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPEC 2017-K12.

                                               

2006 BX26

Poé 2006 BX26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.488, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO98094.

                                               

2006 BX39

Poé 2006 BX39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.636, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�202422.

                                               

2006 BX7

Poé 2006 BX7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.282, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO98090.

                                               

2006 BY7

Poé 2006 BY7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO98090.

                                               

2006 BY8

Poé 2006 BY8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.673, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO98091.

                                               

2006 BZ147

Poé 2006 BZ147 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.099, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�124479.

                                               

2006 CD

Ayeuna, dina taun 2006 CD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.432, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98139.

                                               

2006 CF

Poé 2006 CF nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.681, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264951.

                                               

2006 CF10

Poé 2006 CF10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO98141.

                                               

2006 CK

Poé PERIODE 2006 nepi ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.214 dasar, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO98139.

                                               

2006 CL

Poé 2006 CL nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO98139.

                                               

2006 CL10

Poé 2006 CL10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�323728.

                                               

2006 CL9

Poé 2006 CL9 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.237, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102284.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →