★ Free online encyclopedia. Did you know? page 111



                                               

2005 XN27

Ayeuna dina 2005 XN27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98022.

                                               

2005 XN4

Ayeuna dina 2005 XN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.581, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200761.

                                               

2005 XO4

Ayeuna dina 2005 XO4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO98018.

                                               

2005 XO66

Ayeuna dina 2005 XO66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.443, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO98027.

                                               

2005 XP66

Ayeuna dina 2005 XP66 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 102262.

                                               

2005 XW4

Ayeuna dina 2005 XW4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.709, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111152.

                                               

2005 XW77

Ayeuna dina 2005 XW77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.356, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221063.

                                               

2005 XX

Ayeuna dina taun 2005, nu mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu M ...

                                               

2005 XX4

Ayeuna dina 2005 XX4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO98018.

                                               

2005 XX77

Ayeuna dina 2005 XX77 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.346, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO98029.

                                               

2005 XY

Ayeuna dina 2005 XY téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.412, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 206101.

                                               

2005 XY4

Ayeuna dina 2005 XY4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.598, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98018.

                                               

2005 YA37

Ayeuna dina 2005 YA37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.228, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�350314.

                                               

2005 YC

Ayeuna dina 2005 YC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO98031.

                                               

2005 YD

Ayeuna dina 2005 YD jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167652.

                                               

2005 YK

Ayeuna dina 2005 YK mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.308, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO98031.

                                               

2005 YL128

Ayeuna dina 2005 YL128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.447, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�397744.

                                               

2005 YN128

Ayeuna dina 2005 YN128 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO98055.

                                               

2005 YN3

Ayeuna dina 2005 YN3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 235382.

                                               

2005 YP55

Ayeuna dina 2005 YP55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.436, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349224.

                                               

2005 YS8

Ayeuna dina 2005 YS8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.529, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO98032.

                                               

2005 YT128

Ayeuna dina 2005 YT128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.571, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO98055.

                                               

2005 YT55

Ayeuna dina 2005 YT55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374387.

                                               

2005 YT8

Ayeuna dina 2005 YT8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO98032.

                                               

2005 YU3

Ayeuna dina 2005 YU3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.841, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285674.

                                               

2005 YU8

Ayeuna dina 2005 YU8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO98033.

                                               

2005 YW93

Ayeuna dina 2005 YW93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 317324.

                                               

2005 YX128

Ayeuna dina 2005 YX128 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.735, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232536.

                                               

2005 YY1

Ayeuna dina 2005 YY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.252, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO98031.

                                               

2005 YY36

Ayeuna dina 2005 YY36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218032.

                                               

2006 AB3

Poé 2006 AB3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.410, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 311277.

                                               

2006 AC3

Poé 2006 AC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO98073.

                                               

2006 AF4

Poé 2006 AF4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO98073.

                                               

2006 AG4

Poé 2006 AG4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO98073.

                                               

2006 AH4

Poé 2006 AH4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO98073.

                                               

2006 AJ4

Poé 2006 AJ4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.117, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO98073.

                                               

2006 AK4

Poé 2006 AK4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.630, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO98073.

                                               

2006 AL3

Poé 2006 AL3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.127, bari magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 285675.

                                               

2006 AL4

Poé 2006 AL4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.591, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 279058.

                                               

2006 AL8

Poé 2006 AL8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.887, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264950.

                                               

2006 AM8

Poé 2006 AM8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.795, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392306.

                                               

2006 AN

Ayeuna, dina taun 2006, HIJI nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid anu kacatet nepi ka gedéna 0.220, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�34 ...

                                               

2006 AN4

Poé 2006 AN4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.471, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 269481.

                                               

2006 AN8

Poé 2006 AN8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.238, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO98074.

                                               

2006 AP3

Poé 2006 AP3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO98073.

                                               

2006 AQ3

Poé 2006 AQ3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.634, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�109487.

                                               

2006 AR3

Poé 2006 AR3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.640, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�173530.

                                               

2006 AS3

Poé 2006 AS3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.330, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO98073.

                                               

2006 AT3

Poé 2006 AT3 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO98073.

                                               

2006 AU3

Poé 2006 AU3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO98073.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →