★ Free online encyclopedia. Did you know? page 11



                                               

Universitas Sumatera Utara

University of North Sulawesi Universitas Nagara ieu aya di Medan, Sumatra Kalér. University of North Sumatra téh salah sahiji paguron luhur di Pulo Sumatra. USU mangrupa salah sahiji universitas kahiji jeung D3 of Statistik dina dunya jeung di Pu ...

                                               

Universitas Negeri Surabaya

Universitas Nagara Surabaya geus a atikan leuwih luhur di Surabaya, Indonesia, nu diadegkeun dina 19 désémber 1964. Dina awal panongton, Unesa ieu Institut Keguruan jeunv Élmu Atikan, Surabaya. Hal ieu dumasar kana sk Presiden No. 93 1999, VII Su ...

                                               

Universitas Syiah Kuala

Universitas Syiah Kuala nya Universitas nu aya di Banda Aceh, Indonesia, anu diadegkeun dina 2 September 1961. Universitas nu aya di Banda Aceh, Darussalam. Kampus Unsyiah berjarak 8 km wétaneun Kota Banda Aceh, 22 km ti Bandara Sultan Iskandar m ...

                                               

Universitas Trunojoyo

Universitas Trunojoyo Administrasi Atikan leuwih luhur university of the District of unesco pangakuan pikeun indonésia, Propinsi Wétan, amérika sarikat. Universitas Trunojoyo Salaku janten paguron luhur nurutkeun Kementerian Présidén tanggal 5Jul ...

                                               

Universitas Udayana

Universitas Udayana, disingget jadi UNUD, hiji university propinsi Bali, Indonesia, diadegkeun dina September 29, 1962. Nu rektor Universitas Udayana taun 2017-2022 nyaéta Prof. Dr. dr. Anak Gede Kanker Sudewi, Sp.S.

                                               

Universitas Indonésia

Universitas Indonesia, atawa eta mindeng disingget ka UI teh salah sahiji paguron luhur di Indonesia nu pangkolotna universitas di Nagara, nu ieu resmi diadegkeun dina taun 1946 jeung ngaran Universiteit van, Nu ". Dina tanggal 26 jeung bulan dés ...

                                               

Daptar paguron luhur Islam nagri di Indonésia

Artikel utama: Universitas Islam Nagri UIN Afrika Kalér, Sawah. UIN Walisongo, Semarang. UIN Syarif Hidayatullah, Jakarta. UIN Sulthan Syarif Qasim, Pekanbaru. UIN Malang. UIN Sunan Tulisan, Dina.

                                               

Daptar paguron luhur Islam swasta di Indonésia

Institut Agama Islam Ibrahimy. Institut Agama Islam, Sunan Giri. Institute Of Islam Sembilan Wali. Institute of Pembina Islam Spiritual Kota IPRIJA. Institute Ngulik Elmu pangaweruh tina al Qur an. Institute Of Islam Mambaul Ulum. Institut Agama ...

                                               

Daptar paguron luhur kadinesan di Indonésia

Institut Pemerintahan Di Nagara IPDN, kombinasi STPDN jeung IIP. Institute of Luhur Pemerintahan Di Nagara STPDN, Jatinangor Sumedang, West Java.

                                               

Daptar paguron luhur nagri di Indonésia

Daptar di handap ieu daptar paguron luhur di Indonesia, nu dibina ku Departemen Atikan di qatar. Daptar ieu teu kaasup agama nagara nu dibina ku Departemen Agama jeung atikan leuwih luhur kedinesan nu dikokolakeun ku Dinas / Departemen atawa Lemb ...

                                               

Daptar paguron luhur swasta di Indonésia

Daptar paguron luhur swasta di Indonésia, anu dibere nurutkeun kaayaan: Daptar paguron luhur swasta di Kidul. Daptar paguron luhur swasta di Koréa Kidul. Daptar paguron luhur swasta di Papua Kulon. Daptar paguron luhur swasta di inggris.

                                               

Daptar paguron luhur swasta di Jawa Barat

Di handap ieu Daptar paguron luhur swasta di Jawa Kulon, nu dibina ku Departemen Atikan di qatar. Daptar ieu teu kaasup Paguron luhur Islam ka Swasta, nu dibina ku Departemen Agama Republik Indonesia.

                                               

Daptar paguron luhur swasta di Jawa Kulon

Di handap ieu Daptar paguron luhur swasta di Jawa Kulon, nu dibina ku Departemen Atikan di qatar. Daptar ieu teu kaasup Paguron luhur Islam ka Swasta, nu dibina ku Departemen Agama.

                                               

Babagian administratif di Indonésia

Ayeuna di Indonesia sacara 33 propinsi, nu masing-masingna geus sorangan pamaréntah jeung para sudagar anu salah sahiji gubernur. Unggal propinsi geus légistatif nu disebut Imah Rahayat Wewengkon PARLEMEN. Gubernur jeung anggota DPR dipilih liwat ...

                                               

Daptar kabupatén jeung kota di Indonésia

Kota Prabumulih. (The City Of Prabumulih) Kabupatén Ogan Koméring Ulu Timur. Kabupatén Ogan Koméring Ulu Ka Kidul. Kec Empat Lawang. (The District Empat Doors) Kabupatén Ogan Ilir. (The Regency Of Ogan Ilir) Kacamatan Banyuasin. (The District Ban ...

                                               

Daérah Tingkat II

Daérah Tingkat II anu wewengkon administratif di Indonésia, sanggeus Wewengkon Tingkat I Dati II, nu bisa boh Dati II Kabupatén atawa Dati II. Beda kabupatén jeung kotamadya di élmu jeung téknologi, nu lega, jeung sektor usaha utama wewengkon. Ki ...

                                               

Distrik (Papua)

Artikel ieu ngeunaan distrik di Papua. Keur kagunaan lianna, tempo distrik. Distrik, nyaéta wewengkon administrasi Propinsi Papua, Indonesia, dina kabupatén atawa kota. Istilah "Kabupatén" nyaeta ngaganti "ngeunaan kacamatan", nu ieu saméméhna di ...

                                               

Kabupatén

Kec wewengkon administrasi di wewengkon di Indonesia, sanggeus province. Kabupatén dipingpin ku bupati. Sajaba ti kabupatén, babagian wilayah administratif sanggeus propinsi sacara kotamadya. Sacara umum, kabupatén jeung kotamadya mibanda wewenan ...

                                               

Kota

Kota, nurutkeun harti nu universal, nyaeta, hiji wewengkon urang anu beda jeung kampung atawa désa téh dumasar kana ukuran, density populasi, kapentingan, atawa status hukumna. Dina konteks wilayah di Nagara, kota wewengkon administratif di Indon ...

                                               

Kota administratif

Kota administrasi mangrupa hiji wewengkon kota status kota jeung dikapalaan ieu mayor of the city. Béda kota administrasi jeung kota nu kota administrasi teu boga JADI kawas well a city. Saprak diberlakukeunna UU Nomer 22 / Taun 1999, Indonésia g ...

                                               

Nagari

Artikel ieu ngeunaan babagian administratif di Sumatra Kulon. Keur rupa aksara tempo Aksara Déwanagari Waktu ieu, hiji wewengkon administrasi Propinsi Sumatera Barat, Indonesia handapeun kab. Istilah "Nagara" mangrupa ngaganti "desa", nu ieu samé ...

                                               

Nusantara

Dina konsep kanagaraan peluncuran tina kakawasaan raja dibagi jadi tilu: Internasional. (International) Nagara. (Country) Nagara Gede. (The Country Is The Great) Nagara Gede hiji wewengkon kira-kira ibukota karajaan tempat paréntah raja. Luar nag ...

                                               

Bakauheni

Bakauheni nyaéta hiji kota palabuan perenahna di propinsi Urang, eta aya di tungtung kidul Kalér Pulo jawa. Salaku kota nu aya di tungtung kidul jalan Raya Lintas jalan Dagang, nu port of Bakauheni Kalér jeung Kulon via transportasi laut. Mangrat ...

                                               

Pamindahan puseur dayeuh Jawa Kulon

Ngusahakeun mindahkeun puseur ibu kota Jawa Barat ieu dirarancang ti mimiti taun 2019 ku Gubernur jawa Barat bank zona waktu anyar. Kota Melbourne dianggap geus teu cocog deui jeung deui jadi puseur kota sabab kantor pamaréntah nu marisah. Aya hi ...

                                               

Batak

Ieu nyaéta ngaran salah sahiji suku di Indonesia, nu-ieu nu paling maranéhanana geus kalibet dina Koréa Kalér, tapi, aya bukti yen hirup di sedengkeun propinsi Aceh tur Sumatera Barat. Lolobana jalma Ieu, kuring ngagem agama Kristen jeung Muslim, ...

                                               

Urang Berik

Urang Berik mangrupa sélér anu nyicingan hiji ti basisir kalér Papua, anu perenahna di sapanjang aliran Walungan Tor ka bagian kantor jeung di tengah, atawa di padalaman ti arah Sarmi. Desa-desa maranéhanana di antarana: Borabora, Waf, Doronta, B ...

                                               

Bali

Nu deui mangrupa salah sahiji pulo-pulo nu baris sahiji propinsi di Indonesia. Bali perenahna antara Pulo Jawa jeung Pulo Lombok. Di dunya, Bali anu kawentar salaku tujuan pariwisata hususnya pikeun urang Jepang jeung Australia. Bali kawentar sal ...

                                               

Banten

Ayeuna mangrupa ngaran hiji propinsi di Indonésia nu ayana di pulo Jawa. Propinsi ieu tadina mah mangrupa bagian ti propinsi Jawa Barat, nu dumasar aspirasi masarakat dimekarkeun jadi propinsi mandiri taun 2000. Wilayah Banten ngawengku daérah-da ...

                                               

Bengkulu

Bengkulu nyaéta hiji propinsi anu nua kudu di Pulo Sumatra. Dina kaléreunnana wawtesan jeung Sumatra ka Kulon, di wetan watesna jeung Jambi jeung Sumatra Kidul sedengkeu dina kidul salaku independent Jalma.

                                               

Gotong royong

Gawé babarengan ieu gawe bareng dina karya jeung ngarasa of hasilna adil. Atawa bisa disebut ogé usaha nu dipigawé tanpa pamrih jeung ihlas ku sakabéh warga sakadugana tina séwangan. Gotong royong mangrupa hiji kagiatan anu dilakukeun babarengan, ...

                                               

Jambi

Jambi nyaéta hiji propinsi di Indonesia, nu aya di basisir wétan bagian tengah Pulo Sumatra. Jambi ogé ngaran salah sahiji kota di propinsi ieu. Populasi Propinsi Jambi aya 2.400.940 jiwa nurutkeun sensus taun 2000.

                                               

Jawa Wétan

Jawa wétan nyaéta hiji propinsi di tepi wétan Pulo Jawa, nu wilayahna ogé ngawengku Pulo Administrasi jeung Bawéan. Nagara urang ibukota Surabaya, kota panggedéna kadua di Indonésia sanggeus Jakarta.

                                               

Kabupatén Demak

Kacamatan di Jawa, mangrupa salah sahiji kabupatén di Jawa Tengah. Ibukota Demak. Kacamatan anu ayana di Laut Jawa di kulon, Kacamatan jepara di kalér, Kabupatén Suci di wétan, Kacamatan Grobogan di wétan, kidul, jeung kota-Kota Semarang jeung Ka ...

                                               

Kabupatén Gresik

Kec Sanggeus mangrupa salah sahiji kabupatén di East Java, Indonesia. Ibukota aya di kota Sanggeus. Kacamatan anu ayana di Laut Jawa di kalér, Kota Surabaya di kidul, Selat Administrasi di jawa barat, jeung Kacamatan Lamongan dina kulonna. Total ...

                                               

Kabupatén Pangandaran

Kec Pihak, nyaéta hiji kabupatén di Propinsi Jawa Kulon, Indonesia. Nu ibu kotana aya di Paris. Kacamatan anu aya di kabupatén Ciamis jeung Kota Banjar di kalér, Kabupatén Cilacap di wetan, Ku samudra Hindia di beulah kidul, jeung Kabupatén Sumed ...

                                               

Kabupatén Tulungagung

Kabupatén Tulungagung mangrupa salah sahiji kacamatan nu aya di Province of East Java, Indonesia. Puseur pamaréntahan Kacamatan Tulungagung aya di acamatan Tulungagung. Tulungagung kawentar minangka salah sahiji wewengkon nu ngahasilkeun marmer s ...

                                               

Kalimantan Tengah

Central Kalimantan nyaéta hiji propinsi di Indonesia, aya di pulo Kalimantan. Ibukota Palangka Raya. Propinsi ieu ngawengku 13 kacamatan jeung 1 kota.

                                               

Kota Banjarmasin

Kota Banjarmasin mangrupa salah sahiji kota di propinsi Kidul Kalimantan, Indonesia. Kota Banjarmasin, nu disebut Kota Rebu-ribu Walungan, fungsi wewengkon anu 98.46 km2 anu wilayahna nyaeta delta, atawa pulo nu dijieun nepi kira 25 pulo leutik d ...

                                               

Kota Gorontalo

Kota Gorontalo nyaéta Ibukota Kota Propinsi Gorontalo, Indonesia. Kota Gorontalo oge kota panggedena jeung paling warga di wewengkon Teluk Tomini, sahingga Kota Gorontalo, salaku puseur ékonomi jeung layanan, perdagangan, atikan, jeung puseur sos ...

                                               

Kota Kendari

Kendari nyaéta ibukota propinsi Sulawesi tenggara, amérika sarikat. Kendari diresmikeun salaku munisipalitas dina HUKUM REPUBLIK No. 6 taun 1995 dina 27 September dina taun 1995. Kota ieu ngabogaan rupa-296.00 km2 jeung ngabogaan populasi 359.371 ...

                                               

Kota Palangka Raya

Kota Palangka Raya, nyaeta hiji kota ogé minangka ibu kota propinsi Kalimantan Tengah. Kota ieu ngabogaan wewengkon 2400 km2 jeung ngabogaan populasi 376.647 rahayat jeung density rata-rata 2.067 jiwa unggal km2. Saméméh otonomi nagara dina taun ...

                                               

Maluku Kalér

Maluku kalér nyaéta hiji propinsi di Indonésia. Propinsi ieu ngadeg dumasar kana Hukum-Hukum Jumlah 46 1999 tanggal 4 oktober 1999. Propinsi ngawengku sababaraha pulo di Kapuloan Maluku. Populasi Kidul ka Kalér aya 855.627 jiwa sénsus taun 2003. ...

                                               

Nusa Tenggara Wétan

Nusa tenggara wétan nyaéta hiji propinsi di Indonésia nua kabogoh di wétan ka kidul ka Indonesia. Propinsi ngawengku sababaraha pulo, kaasup Flores, Sumba, Timor, Komodo jeung Roté. Nagara urang ibukota Kupang, Wétan jawa Barat.

                                               

Papua

Papua nyaéta hiji propinsi di Indonésia, aya dina island of New Guinea kulon. Basa inggris ogé kadang-kadang disebut basa inggris jawa Barat alatan Agénsi ogé bisa nujul ka sakabéh island of New Guinea atawa ka kidul nagara tatangga Papua New Gui ...

                                               

Riau

Islam is a province of Indonesia. Propinsi nu aya di Pulo Sumatra. Boga Tujuan Pikeun Pekanbaru. Propinsi Riau dina kaléreunnana aya di Selat Singapura jeung Selat Malaka, di kidul jeung Propinsi Jambi jeung Selat Brahala, di wétan jeung Kidul, j ...

                                               

Sulawesi Kalér

Propinsi Sulawesi Kalér nyaéta hiji propinsi nu aya di Pulo Sulawesi, Indonesia. Ibukota Koréa Kalér nyaéta Manado.

                                               

Tanjung Selor

Tanjung Selor nyaéta hiji kacamatan jeung anu diterangkeun pamaréntah Jeung ka Kalér jeung Kacamatan Bulungan. Kacamatan anu aya di Kacamatan Bulungan, North Kalimantan Province, Indonesia. Tanjung Selor ogé minangka ibu kota Propinsi Kalimantan ...

                                               

Terminal Tanjung Priuk

Terpadu Terminal Tanjung Priok nyaéta terminal beus anu perenahna di Jalan Taman Stasion Tanjung Priok, wewengkon Tanjung Priok, Jakarta Afrika. Di dieu aya beus AKAP, métromini, angkot, jeung mikrolét.

                                               

Bandar Udara Internasional Kuala Lumpur

Bandara Internasional Kuala Lumpur utama bandara internasional Kuala Lumpur, Malaysia nu aya di Sepang, nagara bagian Selangor jeung hiji kode IATA KUL. Diwangun dina taun 1998, nu pangwangunanana ngadahar waragad 3.5 milyar Dollar, jeung slogan ...

                                               

Bandar Udara Internasional Cam Ranh

Bandara Internasional Cam Ranh atawa Cam Ranh Bandara Internasional utama airport nu nyambungkeun ibu kota Vietnam, Cam Ranh jeung kira-kira eta. Bandara ieu dioperasikeun ku PT Angkasa Pura II ngabogaan kode IATA CURIGA kode ICAO VVCR.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →