★ Free online encyclopedia. Did you know? page 109



                                               

2005 UC3

Ayeuna dina 2005 UC3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.543, salaku magnitudo mutlakna 27.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO97872.

                                               

2005 UE

Poé nu di 2005 ka PALANGA mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

2005 UE3

Ayeuna dina 2005 UE3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO97872.

                                               

2005 UF

Ayeuna dina 2005 UF mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.513, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO90332.

                                               

2005 UF1

Ayeuna dina 2005 UF1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 149970.

                                               

2005 UF3

Ayeuna dina 2005 UF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.387, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO90333.

                                               

2005 UF5

Ayeuna dina 2005 UF5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO90334.

                                               

2005 UF7

Ayeuna dina 2005 UF7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.585, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO90335.

                                               

2005 UG

Poé éta dina 2005 pikeun UG jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.602, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218024.

                                               

2005 UG1

Ayeuna dina 2005 UG1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.433, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 397739.

                                               

2005 UG3

Ayeuna dina 2005 UG3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO90333.

                                               

2005 UG5

Ayeuna dina 2005 UG5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.190, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO90334.

                                               

2005 UH

Ayeuna dina taun 2005, UH jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.381, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO97871.

                                               

2005 UH1

Ayeuna dina 2005 UH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO90332.

                                               

2005 UH5

Ayeuna dina 2005 UH5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.186, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO90334.

                                               

2005 UJ1

Ayeuna dina 2005 UJ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.402, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO97871.

                                               

2005 UK5

Ayeuna dina 2005 UK5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.090, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO90334.

                                               

2005 UL

Ayeuna dina 2005 UL nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200249.

                                               

2005 UL1

Ayeuna dina 2005 UL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.231, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO90333.

                                               

2005 UL6

Ayeuna dina 2005 UL6 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.620, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO97873.

                                               

2005 UN

Ayeuna dina 2005 UN jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet magnitude tina 0.280, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO90332.

                                               

2005 UN5

Ayeuna dina 2005 UN5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.422, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO97872.

                                               

2005 UO157

Ayeuna dina 2005 UO157 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 189335.

                                               

2005 UP64

Ayeuna dina 2005 UP64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369034.

                                               

2005 UQ

Poé nu di 2005 ka UQ jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.542, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO 357124.

                                               

2005 UQ64

Ayeuna dina 2005 UQ64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.370, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO97887.

                                               

2005 UR

Ari dina taun 2005 nu hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.879, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO90332.

                                               

2005 UR64

Ayeuna dina 2005 UR64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO97887.

                                               

2005 US6

Ayeuna dina 2005 US6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.403, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO90334.

                                               

2005 US64

Ayeuna dina 2005 US64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.144, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO90353.

                                               

2005 UT64

Ayeuna dina 2005 UT64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.522, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�200250.

                                               

2005 UU3

Ayeuna dina 2005 UU3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.478, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167638.

                                               

2005 UU6

Ayeuna dina 2005 UU6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO90334.

                                               

2005 UV6

Ayeuna dina 2005 UV6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 27.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO90335.

                                               

2005 UW3

Ayeuna dina 2005 UW3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.136, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO90333.

                                               

2005 UW5

Ayeuna dina 2005 UW5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.395, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO97872.

                                               

2005 UW6

Ayeuna dina 2005 UW6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.740, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO97873.

                                               

2005 UW64

Ayeuna dina 2005 UW64 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349220.

                                               

2005 UX5

Ayeuna dina 2005 UX5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�243071.

                                               

2005 UZ5

Ayeuna dina 2005 UZ5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.242, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO90334.

                                               

2005 VA

Hayu 2005 V. eta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO97959.

                                               

2005 VA2

Hayu 2005 VA2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�292100.

                                               

2005 VC2

Ayeuna dina 2005 VC2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.588, salaku magnitudo mutlakna 17.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 297845.

                                               

2005 VD7

Ayeuna dina 2005 VD7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO97960.

                                               

2005 VE7

Ayeuna dina 2005 VE7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.717, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369037.

                                               

2005 VF

Poé 2005 HD mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO97959.

                                               

2005 VG7

Ayeuna dina 2005 VG7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO97960.

                                               

2005 VH1

Ari dina taun 2005 VH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO97959.

                                               

2005 VJ1

Ayeuna dina 2005 VJ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218029.

                                               

2005 VM1

Ayeuna dina 2005 VM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.195, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO97959.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →