★ Free online encyclopedia. Did you know? page 106



                                               

2005 JU1

Ayeuna dina 2005 JU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.686, bari magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�245840.

                                               

2005 JU108

Ayeuna dina 2005 JU108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 315197.

                                               

2005 JU81

Ayeuna dina 2005 JU81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.277, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�185639.

                                               

2005 JV1

Ayeuna dina 2005 JV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147350.

                                               

2005 JZ93

Ayeuna dina 2005 JZ93 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.241, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO77894.

                                               

2005 KD7

Ayeuna dina 2005 KD7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO77904.

                                               

2005 KJ10

Ayeuna dina 2005 KJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO97785.

                                               

2005 KP9

Ayeuna dina 2005 KP9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO87679.

                                               

2005 KR

Hayu 2005 KR nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO77903.

                                               

2005 LA37

Ayeuna dina 2005 LA37 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.239, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO87683.

                                               

2005 LC

Ayeuna dina 2005 LC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.103, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO77905.

                                               

2005 LD

Ayeuna dina 2005 LD téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�234366.

                                               

2005 LM3

Ayeuna dina 2005 LM3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO77905.

                                               

2005 LO3

Ayeuna dina 2005 LO3 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.469, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221047.

                                               

2005 LQ40

Ayeuna dina 2005 LQ40 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO87684.

                                               

2005 LU3

Ayeuna dina 2005 LU3 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.309, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO77906.

                                               

2005 LV3

Ayeuna dina 2005 LV3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.437, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 349216.

                                               

2005 LV30

Ayeuna dina 2005 LV30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.719, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO87683.

                                               

2005 LV7

Ayeuna dina 2005 LV7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377775.

                                               

2005 LW19

Ayeuna dina 2005 LW19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.457, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 137374.

                                               

2005 LW3

Ayeuna dina 2005 LW3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.463, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO87680.

                                               

2005 LW39

Ayeuna dina 2005 LW39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.716, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�131920.

                                               

2005 LX36

Ayeuna dina 2005 LX36 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO87683.

                                               

2005 LZ42

Ayeuna dina 2005 LZ42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.495, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221047.

                                               

2005 MA

Ayeuna dina 2005 MA, hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO87685.

                                               

2005 ME5

Ayeuna dina 2005 ME5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.476, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO87686.

                                               

2005 MG5

Ayeuna dina 2005 MG5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.459, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO87686.

                                               

2005 ML13

Ayeuna dina 2005 ML13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402943.

                                               

2005 MN13

Ayeuna dina 2005 MN13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 215092.

                                               

2005 MP13

Ayeuna dina 2005 MP13 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.453, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221048.

                                               

2005 MR1

Poé nu di 2005 ka MR1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO87685.

                                               

2005 MW1

Ayeuna dina 2005 MW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.564, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 185640.

                                               

2005 MW9

Ayeuna dina 2005 MW9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.888, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO87686.

                                               

2005 MX1

Poé nu di 2005 ka MX1, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 137375.

                                               

2005 NB56

Ayeuna dina 2005 NB56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO87705.

                                               

2005 ND63

Ayeuna dina 2005 ND63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO87706.

                                               

2005 NE7

Ayeuna dina 2005 NE7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.648, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�224615.

                                               

2005 NG

Hayu 2005 hiji VOKAL téh salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.504, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO87693.

                                               

2005 NG56

Ayeuna dina 2005 NG56 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO87705.

                                               

2005 NL1

Ayeuna dina 2005 NL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO87694.

                                               

2005 NQ1

Ayeuna dina 2005 NQ1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.473, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO87694.

                                               

2005 NX39

Ayeuna dina 2005 NX39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.875, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO87702.

                                               

2005 NX55

Ayeuna dina 2005 NX55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO87705.

                                               

2005 NY39

Ayeuna dina 2005 NY39 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 336435.

                                               

2005 OD3

Ayeuna dina 2005 OD3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�388864.

                                               

2005 OE3

Ayeuna dina 2005 OE3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369029.

                                               

2005 OF3

Ayeuna dina 2005 OF3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.586, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO87712.

                                               

2005 OG3

Ayeuna dina 2005 OG3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 139758.

                                               

2005 OH3

Ayeuna dina 2005 OH3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.170, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO87712.

                                               

2005 OK3

Ayeuna dina 2005 OK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO87712.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →