★ Free online encyclopedia. Did you know? page 105



                                               

2005 FE

Ayeuna dina 2005 FE mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.492, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO77855.

                                               

2005 FE3

Ayeuna dina 2005 FE3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285668.

                                               

2005 FG

Ayeuna dina 2005 FG nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.213, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO77855.

                                               

2005 FJ

Ayeuna dina 2005 FJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.065, bari magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265648.

                                               

2005 FK

Hayu 2005 FK jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO77855.

                                               

2005 FV2

Ayeuna dina 2005 FV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.724, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO77855.

                                               

2005 GA120

Ayeuna dina 2005 GA120 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.386, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265649.

                                               

2005 GB34

Ayeuna dina 2005 GB34 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.295, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO77860.

                                               

2005 GD60

Ayeuna dina 2005 GD60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.374, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�209646.

                                               

2005 GF81

Ayeuna dina 2005 GF81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.556, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO87666.

                                               

2005 GG81

Ayeuna dina 2005 GG81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 25.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265648.

                                               

2005 GH

Poé éta dina taun 2005 anu GH mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.477, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsin ...

                                               

2005 GH81

Ayeuna dina 2005 GH81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO77866.

                                               

2005 GJ

Hayu GJ 2005, hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.420, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO77856.

                                               

2005 GJ8

Ayeuna dina 2005 GJ8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�332361.

                                               

2005 GK

Ayeuna dina 2005 GK salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.326, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215091.

                                               

2005 GK141

Ayeuna dina 2005 GK141 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.661, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO77873.

                                               

2005 GL

Ayeuna dina 2005 GL téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.306, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�130226.

                                               

2005 GL1

Ayeuna dina 2005 GL1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.524, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO77856.

                                               

2005 GM162

Ayeuna dina 2005 GM162 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.491, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO77874.

                                               

2005 GM22

Ayeuna dina 2005 GM22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 374384.

                                               

2005 GN22

Ayeuna dina 2005 GN22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.206, salaku magnitudo mutlakna 26.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265648.

                                               

2005 GO59

Ayeuna dina 2005 GO59 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.731, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�404932.

                                               

2005 GP33

Ayeuna dina 2005 GP33 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.574, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO77860.

                                               

2005 GQ33

Ayeuna dina 2005 GQ33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.731, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO77860.

                                               

2005 GT

Ari dina taun 2005 GT jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.358, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265648.

                                               

2005 GU

Poé éta dina taun 2005 nepi ka AYEUNA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.615, salaku magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO97782.

                                               

2005 GX110

Ayeuna dina 2005 GX110 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.312, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO77869.

                                               

2005 GX119

Ayeuna dina 2005 GX119 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265648.

                                               

2005 GY8

Ayeuna dina 2005 GY8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.673, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311265.

                                               

2005 GZ110

Ayeuna dina 2005 GZ110 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�215091.

                                               

2005 HB

Ayeuna dina 2005 HB nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.608, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 301550.

                                               

2005 HB4

Ayeuna dina 2005 HB4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.228, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221047.

                                               

2005 HC4

Ayeuna dina 2005 HC4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.961, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�166198.

                                               

2005 HF

Ayeuna dina 2005 HF nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.557, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO77876.

                                               

2005 JA45

Ayeuna dina 2005 JA45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.644, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO77886.

                                               

2005 JB

Ayeuna dina 2005 JB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.452, salaku magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369028.

                                               

2005 JB22

Ayeuna dina 2005 JB22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.361, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO77881.

                                               

2005 JB46

Ayeuna dina 2005 JB46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.219, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 147350.

                                               

2005 JD46

Ayeuna dina 2005 JD46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.785, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO77886.

                                               

2005 JF108

Ayeuna dina 2005 JF108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.793, salaku magnitudo mutlakna 18.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�102251.

                                               

2005 JF46

Ayeuna dina 2005 JF46 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.537, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO87672.

                                               

2005 JJ91

Ayeuna dina 2005 JJ91 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.601, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO77894.

                                               

2005 JN3

Ayeuna dina 2005 JN3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO90213.

                                               

2005 JO3

Ayeuna dina 2005 JO3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.331, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277139.

                                               

2005 JQ81

Ayeuna dina 2005 JQ81 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.798, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO77892.

                                               

2005 JR5

Ayeuna dina 2005 JR5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.154, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349216.

                                               

2005 JS1

Ayeuna dina 2005 JS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.416, salaku magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218018.

                                               

2005 JT1

Ayeuna dina 2005 JT1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.302, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO77878.

                                               

2005 JT108

Ayeuna dina 2005 JT108 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.572, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO77897.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →