★ Free online encyclopedia. Did you know? page 104



                                               

2005 CK

Hayu PERIODE 2005 nepi ka jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.090, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO74487.

                                               

2005 CL

Ayeuna dina 2005 CL nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.754, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392293.

                                               

2005 CL7

Ayeuna dina 2005 CL7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.101, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�409298.

                                               

2005 CM

Poé éta dina 2005 pikeun CM, nya eta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.548, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina ...

                                               

2005 CM7

Ayeuna dina 2005 CM7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.632, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO74489.

                                               

2005 CN

Ayeuna dina 2005 CN nyaeta hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.185, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�164240.

                                               

2005 CP38

Ayeuna dina 2005 CP38 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.341, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�311265.

                                               

2005 CP7

Ayeuna dina 2005 CP7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO74489.

                                               

2005 CQ7

Ayeuna dina 2005 CQ7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265646.

                                               

2005 CR37

Ayeuna dina 2005 CR37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 392293.

                                               

2005 CU38

Poé nu di 2005 ka CU38 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.566, salaku magnitudo mutlakna 23.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO74495.

                                               

2005 CU61

Ayeuna dina 2005 CU61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.725, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO74497.

                                               

2005 DD

Ayeuna dina taun 2005, DD nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258321.

                                               

2005 DO

Poé éta dina 2005 pikeun NGALAKUKEUN hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.633, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO87652.

                                               

2005 EA

Ayeuna dina taun 2005 ti kasta nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.639, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�361111.

                                               

2005 EB30

Ayeuna dina 2005 EB30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 388861.

                                               

2005 EC71

Ayeuna dina 2005 EC71 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.502, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO77827.

                                               

2005 ED224

Ayeuna dina 2005 ED224 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.651, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO77848.

                                               

2005 EE169

Ayeuna dina 2005 EE169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO77841.

                                               

2005 EG169

Ayeuna dina 2005 EG169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.467, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�347173.

                                               

2005 EH94

Ayeuna dina 2005 EH94 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.268, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO77831.

                                               

2005 EJ169

Ayeuna dina 2005 EJ169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO77841.

                                               

2005 EL169

Ayeuna dina 2005 EL169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.166, salaku magnitudo mutlakna 21.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO77841.

                                               

2005 EL70

Ayeuna dina 2005 EL70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.928, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO77827.

                                               

2005 EM169

Ayeuna dina 2005 EM169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.739, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO77841.

                                               

2005 EM70

Ayeuna dina 2005 EM70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO77827.

                                               

2005 EN30

Ayeuna dina 2005 EN30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.288, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO77821.

                                               

2005 EN70

Ayeuna dina 2005 EN70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.368, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO77827.

                                               

2005 EO30

Ayeuna dina 2005 éo30 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.161, salaku magnitudo mutlakna 23.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO77821.

                                               

2005 EO33

Ayeuna dina 2005 éo33 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.573, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO77822.

                                               

2005 EO70

Ayeuna dina 2005 éo70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO77827.

                                               

2005 EQ70

Ayeuna dina 2005 EQ70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO77827.

                                               

2005 EQ95

Ayeuna dina 2005 EQ95 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.535, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�377773.

                                               

2005 ER70

Poé nu di 2005 ka ER70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.223, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO77827.

                                               

2005 ER95

Ayeuna dina 2005 ER95 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.159, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO77831.

                                               

2005 ES1

Ayeuna dina 2005 ES1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.295, salaku magnitudo mutlakna 26.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO77816.

                                               

2005 ES95

Ayeuna dina 2005 ES95 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.532, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO77831.

                                               

2005 ET2

Ayeuna dina 2005 ET2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.604, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO77817.

                                               

2005 ET70

Ayeuna dina 2005 ET70 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.829, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO77827.

                                               

2005 ET95

Ayeuna dina 2005 ET95 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.417, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO77831.

                                               

2005 EU2

Ayeuna dina 2005 EU2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.354, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO87652.

                                               

2005 EU95

Ayeuna dina 2005 EU95 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.349, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230203.

                                               

2005 EV95

Ayeuna dina 2005 EV95 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.465, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO77831.

                                               

2005 EW169

Ayeuna dina 2005 EW169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.569, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 377774.

                                               

2005 EX169

Ayeuna dina 2005 EX169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.110, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO77841.

                                               

2005 EY169

Ayeuna dina 2005 EY169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.233, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 402942.

                                               

2005 EZ

Ayeuna dina 2005 EZ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.484, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO77816.

                                               

2005 EZ169

Ayeuna dina 2005 EZ169 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.216, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221045.

                                               

2005 EZ223

Ayeuna dina 2005 EZ223 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.541, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111087.

                                               

2005 FA

Hayu 2005 a TANK téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.624, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO77854.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →