★ Free online encyclopedia. Did you know? page 103



                                               

2004 XJ29

Poé éta dina taun 2004 XJ29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.525, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO74447.

                                               

2004 XJ35

Poé éta dina taun 2004 XJ35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.390, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 130215.

                                               

2004 XJ50

Poé éta dina taun 2004 nu XJ50 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.512, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 326969.

                                               

2004 XK

Poé éta dina taun 2004 XK nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.398, salaku magnitudo mutlakna 26.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO74440.

                                               

2004 XK29

Poé éta dina taun 2004 XK29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.643, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO74447.

                                               

2004 XK3

Poé éta dina taun 2004 XK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.260, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�148557.

                                               

2004 XL29

Poé éta dina taun 2004 XL29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.641, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392293.

                                               

2004 XL4

Poé éta dina taun 2004 nu XL4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO74441.

                                               

2004 XM29

Poé éta dina taun 2004 nu XM29 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.635, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139754.

                                               

2004 XN29

Poé éta dina taun 2004 XN29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.705, salaku magnitudo mutlakna 22.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO74447.

                                               

2004 XO

Poé éta dina taun 2004 XO nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.097, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2004 XO29

Poé éta dina taun 2004 XO29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.672, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369026.

                                               

2004 XO35

Poé éta dina taun 2004 XO35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.561, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO74448.

                                               

2004 XO63

Poé éta dina taun 2004 XO63 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.611, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO74453.

                                               

2004 XP14

Poé éta dina taun 2004 XP14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.158, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392293.

                                               

2004 XP35

Poé éta dina taun 2004 XP35 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO74448.

                                               

2004 YA

Poé éta dina taun 2004 KABOGOH téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.371, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO74467.

                                               

2004 YD5

Poé éta dina taun 2004 YD5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.779, salaku magnitudo mutlakna 29.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO74468.

                                               

2004 YE

Poé éta dina taun 2004 MARANEH jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO74467.

                                               

2004 YG1

Poé éta dina taun 2004 YG1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.159, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�268420.

                                               

2004 YJ1

Poé éta dina taun 2004 YJ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.221, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO74467.

                                               

2004 YK1

Poé éta dina taun 2004 YK1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.415, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 171119.

                                               

2004 YQ

Poé éta dina taun 2004 YQ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.487, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�265645.

                                               

2004 YR

Poé éta dina taun 2004 YR jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.423, salaku magnitudo mutlakna 20.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�300587.

                                               

2004 YU5

Poé éta dina taun 2004 YU5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.455, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 224611.

                                               

2004 YY23

Poé éta dina taun 2004 YY23 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.708, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO74470.

                                               

2005 AJ3

Ayeuna dina 2005 AJ3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.201, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO74472.

                                               

2005 AK3

Ayeuna dina 2005 AK3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO74472.

                                               

2005 AO19

Ayeuna dina 2005 AO19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265646.

                                               

2005 AQ19

Ayeuna dina 2005 AQ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.291, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO74475.

                                               

2005 AU3

Poé nu di 2005 ka AU3 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.474, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�243049.

                                               

2005 AV27

Ayeuna dina 2005 AV27 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO86615.

                                               

2005 AV3

Ayeuna dina 2005 AV3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.584, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO74472.

                                               

2005 AX28

Ayeuna dina 2005 AX28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO74477.

                                               

2005 AZ28

Ayeuna dina 2005 AZ28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO74477.

                                               

2005 BD

Ayeuna dina 2005 BD mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.468, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO74483.

                                               

2005 BG14

Ayeuna dina 2005 BG14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.728, salaku magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�261830.

                                               

2005 BG28

Ayeuna dina 2005 BG28 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.227, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO74487.

                                               

2005 BH14

Ayeuna dina 2005 BH14 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO74486.

                                               

2005 BL1

Ayeuna dina 2005 BL1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.319, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO74483.

                                               

2005 BM1

Ayeuna dina 2005 BM1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.164, salaku magnitudo mutlakna 25.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO97779.

                                               

2005 BN1

Ayeuna dina 2005 BN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.555, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230203.

                                               

2005 BS1

Ayeuna dina 2005 BS1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.568, salaku magnitudo mutlakna 27.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO77805.

                                               

2005 BT1

Ayeuna dina 2005 BT1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.714, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369026.

                                               

2005 BU1

Ayeuna dina 2005 BU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.351, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO74484.

                                               

2005 BW1

Ayeuna dina 2005 BW1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.875, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277138.

                                               

2005 BY1

Ayeuna dina 2005 BY1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.691, salaku magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369026.

                                               

2005 CA7

Ayeuna dina 2005 CA7 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.440, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 265646.

                                               

2005 CC37

Ayeuna dina 2005 CC37 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.560, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO77812.

                                               

2005 CE41

Ayeuna dina 2005 CE41 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.518, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�388861.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →