★ Free online encyclopedia. Did you know? page 102



                                               

2004 SS26

Poé éta dina taun 2004 nu SS26 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO70470.

                                               

2004 ST26

Poé éta dina taun 2004 ST26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.674, salaku magnitudo mutlakna 26.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO70470.

                                               

2004 SU26

Poé éta dina taun 2004 nu SU26 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO70470.

                                               

2004 SU55

Poé éta dina taun 2004 SU55 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.237, salaku magnitudo mutlakna 24.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO74366.

                                               

2004 SY4

Poé éta dina taun 2004 SY4, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.583, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO70467.

                                               

2004 TB10

Poé éta dina taun 2004 TB10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.094, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO74368.

                                               

2004 TC18

Poé éta dina taun 2004 TC18 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.363, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO70481.

                                               

2004 TD18

Poé éta dina taun 2004 TD18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230201.

                                               

2004 TE10

Poé éta dina taun 2004 nu TE10 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.669, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�380689.

                                               

2004 TE18

Poé éta dina taun 2004 TE18 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO74370.

                                               

2004 TE8

Poé éta dina taun 2004 TE8 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.680, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO74368.

                                               

2004 TF10

Poé éta dina taun 2004 nu TF10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO74368.

                                               

2004 TG10

Poé éta dina taun 2004 TG10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.862, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�322132.

                                               

2004 TJ10

Poé éta dina taun 2004 TJ10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO ...

                                               

2004 TK14

Poé éta dina taun 2004 TK14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.235, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 111070.

                                               

2004 TL10

Poé éta dina taun 2004 TL10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.657, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO74368.

                                               

2004 TN1

Poé éta dina taun 2004 TN1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.698, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO74367.

                                               

2004 TO20

Poé éta dina taun 2004 TO20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.296, salaku magnitudo mutlakna 23.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO74371.

                                               

2004 TP1

Poé éta dina taun 2004 TP1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.389, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�123984.

                                               

2004 TT12

Poé éta dina taun 2004 TT12 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO74369.

                                               

2004 TU11

Poé éta dina taun 2004 TU11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.523, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 252010.

                                               

2004 TV11

Poé éta dina taun 2004 TV11 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.517, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO70479.

                                               

2004 TW11

Poé éta dina taun 2004 TW11, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO74369.

                                               

2004 UB

Poé éta dina taun 2004 nu UB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�402942.

                                               

2004 UE

Poé éta dina taun 2004 PALANGA jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.649, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�206087.

                                               

2004 UR

Poé éta dina taun 2004 U téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.406, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�232524.

                                               

2004 UR1

Poé éta dina taun 2004 UR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.616, salaku magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO74425.

                                               

2004 US1

Poé éta dina taun 2004 US1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.451, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230202.

                                               

2004 UU1

Poé éta dina taun 2004 UU1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.274, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�249884.

                                               

2004 UV1

Poé éta dina taun 2004 UV1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.653, salaku magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�160386.

                                               

2004 VB

Poé éta dina taun 2004 ka VB jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.409, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264938.

                                               

2004 VB17

Poé éta dina taun 2004 VB17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.297, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 269459.

                                               

2004 VB61

Poé éta dina taun 2004 VB61 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 22.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 218014.

                                               

2004 VH1

Ayeuna ieu taun 2004 VH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.472, salaku magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO74427.

                                               

2004 VM24

Poé éta dina taun 2004 VM24 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 25.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO74430.

                                               

2004 VP

Ayeuna ieu taun 2004 VP pikeun jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.429, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�111073.

                                               

2004 VQ65

Poé éta dina taun 2004 VQ65 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.516, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO74436.

                                               

2004 VW

Hayu 2004 VW nyaéta salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 23.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO74426.

                                               

2004 VY14

Poé éta dina taun 2004 VY14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�357120.

                                               

2004 VZ14

Poé éta dina taun 2004 VZ14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.526, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO74429.

                                               

2004 VZ60

Poé éta dina taun 2004 VZ60 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.577, salaku magnitudo mutlakna 24.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO74435.

                                               

2004 WH1

Poé éta dina taun 2004 WH1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.202, salaku magnitudo mutlakna 24.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO74439.

                                               

2004 WK1

Poé éta dina taun 2004 WK1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.730, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�277904.

                                               

2004 XA45

Poé éta dina taun 2004 XA45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.501, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147330.

                                               

2004 XB45

Poé éta dina taun 2004 XB45 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.582, salaku magnitudo mutlakna 26.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO74450.

                                               

2004 XC51

Poé éta dina taun 2004 XC51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.736, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO74451.

                                               

2004 XD51

Poé éta dina taun 2004 XD51 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.240, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO74451.

                                               

2004 XD6

Poé éta dina taun 2004 XD6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.565, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO74441.

                                               

2004 XE6

Poé éta dina taun 2004 XE6 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.352, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina n ...

                                               

2004 XG29

Poé éta dina taun 2004 XG29 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.314, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�167618.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →