★ Free online encyclopedia. Did you know? page 101



                                               

2004 QB

Ayeuna ieu taun 2004 QB nyaeta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.654, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO70391.

                                               

2004 QC17

Poé éta dina taun 2004 QC17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.439, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221038.

                                               

2004 QD17

Poé éta dina taun 2004 QD17 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid jadi kacatet dina magnitude tina 0.329, salaku magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina nu M ...

                                               

2004 QD3

Poé éta dina taun 2004 QD3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.388, salaku magnitudo mutlakna 19.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�288415.

                                               

2004 QF14

Poé éta dina taun 2004 QF14 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.509, salaku magnitudo mutlakna 22.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO70393.

                                               

2004 QG20

Poé éta dina taun 2004 QG20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.449, salaku magnitudo mutlakna 19.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 369022.

                                               

2004 QJ13

Poé éta dina taun 2004 QJ13 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO66420.

                                               

2004 QN22

Poé éta dina taun 2004 QN22 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 24.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO70395.

                                               

2004 QN5

Poé éta dina taun 2004 QN5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.404, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO70392.

                                               

2004 QO5

Poé éta dina taun 2004 QO5 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 25.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO66419.

                                               

2004 QR4

Poé éta dina taun 2004 QR4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.498, salaku magnitudo mutlakna 26.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO66419.

                                               

2004 QX2

Poé éta dina taun 2004 nu QX2 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.903, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO70391.

                                               

2004 QZ1

Poé éta dina taun 2004 QZ1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.710, salaku magnitudo mutlakna 20.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO�342213.

                                               

2004 RB11

Poé éta dina taun 2004 nu RB11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.508, salaku magnitudo mutlakna 23.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO74325.

                                               

2004 RC11

Poé éta dina taun 2004 nu RC11 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.466, salaku magnitudo mutlakna 23.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO�139206.

                                               

2004 RC252

Poé éta dina taun 2004 RC252 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.127, bari magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO70453.

                                               

2004 RC80

Poé éta dina taun 2004 RC80 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.323, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO70416.

                                               

2004 RE84

Poé éta dina taun 2004 RE84 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.605, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO70417.

                                               

2004 RF84

Poé éta dina taun 2004 RF84 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.603, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�264936.

                                               

2004 RG164

Poé éta dina taun 2004 RG164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.379, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO70434.

                                               

2004 RH357

Poé éta dina taun 2004 RH357 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.428, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO�384166.

                                               

2004 RJ9

Poé éta dina taun 2004 RJ9 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.623, salaku magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO70397.

                                               

2004 RL251

Poé éta dina taun 2004 RL251 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.594, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO74354.

                                               

2004 RN111

Poé éta dina taun 2004 RN111 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.393, salaku magnitudo mutlakna 25.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO70424.

                                               

2004 RN251

Poé éta dina taun 2004 RN251 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.528, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO70453.

                                               

2004 RQ10

Poé éta dina taun 2004 RQ10 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.441, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO74325.

                                               

2004 RQ109

Poé éta dina taun 2004 RQ109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.599, salaku magnitudo mutlakna 20.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO74338.

                                               

2004 RQ252

Poé éta dina taun 2004 RQ252 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.388, salaku magnitudo mutlakna 22.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�228350.

                                               

2004 RS109

Poé éta dina taun 2004 RS109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.494, salaku magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO74338.

                                               

2004 RS25

Poé éta dina taun 2004 RS25 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.479, salaku magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221038.

                                               

2004 RU109

Poé éta dina taun 2004 RU109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.489, salaku magnitudo mutlakna 26.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO70424.

                                               

2004 RU164

Poé éta dina taun 2004 RU164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.618, anu kitu magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO74344.

                                               

2004 RV164

Poé éta dina taun 2004 RV164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.580, salaku magnitudo mutlakna 24.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO70434.

                                               

2004 RV2

Poé éta dina taun 2004 RV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.226, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 163679.

                                               

2004 RW10

Poé éta dina taun 2004 RW10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.593, salaku magnitudo mutlakna 20.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO�354391.

                                               

2004 RW2

Poé éta dina taun 2004 nu RW2 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.305, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO70396.

                                               

2004 RX164

Poé éta dina taun 2004 RX164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.485, salaku magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�230200.

                                               

2004 RX165

Poé éta dina taun 2004 RX165 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.507, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO74344.

                                               

2004 RY10

Poé éta dina taun 2004 RY10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.621, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO74325.

                                               

2004 RY109

Poé éta dina taun 2004 RY109 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.425, bari magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�369023.

                                               

2004 RY164

Poé éta dina taun 2004 RY164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.315, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO74344.

                                               

2004 RZ164

Poé éta dina taun 2004 RZ164 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.613, salaku magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO�258318.

                                               

2004 SA

Poé éta dina 2004 DI hiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.536, salaku magnitudo mutlakna 26.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO70466.

                                               

2004 SA1

Poé éta dina taun 2004 SA1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.151, salaku magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO70467.

                                               

2004 SA20

Poé éta dina taun 2004 SA20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.710, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO70469.

                                               

2004 SB1

Poé éta dina taun 2004 nu SB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.482, salaku magnitudo mutlakna 20.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�392292.

                                               

2004 SD26

Poé éta dina taun 2004 SD26 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.774, salaku magnitudo mutlakna 18.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�123983.

                                               

2004 SE26

Poé éta dina taun 2004 SE26 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.456, salaku magnitudo mutlakna 25.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO70470.

                                               

2004 SR

Ayeuna ieu taun 2004 GEDENA béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.160, salaku magnitudo mutlakna 23.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO70466.

                                               

2004 SR26

Poé éta dina taun 2004 SR26 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.275, salaku magnitudo mutlakna 26.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO70470.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →