★ Free online encyclopedia. Did you know? page 100



                                               

2004 LB

Poé 2004 LB téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.053, bari magnitudo mutlakna 21.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO74310.

                                               

2004 LB1

Poé éta dina taun 2004 LB1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.246, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO66384.

                                               

2004 LB2

Poé éta dina taun 2004 LB2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.570, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO66384.

                                               

2004 LC

Ari anu 2004 LC téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.553, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO66383.

                                               

2004 LD2

Poé éta dina taun 2004 LD2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.558, salaku magnitudo mutlakna 21.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO66384.

                                               

2004 LK

Poé éta dina taun 2004 KAWAS béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.511, salaku magnitudo mutlakna 22.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 120330.

                                               

2004 LU3

Poé éta dina taun 2004 LU3 hiji asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.531, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 326966.

                                               

2004 LV

Poé éta dina taun 2004 ka LV, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.626, salaku magnitudo mutlakna 24.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO66384.

                                               

2004 LX5

Poé éta dina taun 2004 nu LX5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.212, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO66385.

                                               

2004 LY5

Poé éta dina taun 2004 LY5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.778, salaku magnitudo mutlakna 21.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO66385.

                                               

2004 LZ5

Poé éta dina taun 2004 LZ5 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.549, salaku magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO 129704.

                                               

2004 MB6

Poé éta dina taun 2004 MB6 jadi hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet gedéna 0.707, salaku magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO�147295.

                                               

2004 MC

Poé éta dina taun 2004 MC jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.592, salaku magnitudo mutlakna 23.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO66387.

                                               

2004 MD

Poé éta dina taun 2004 MD nyaéta hiji béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.538, salaku magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO�235377.

                                               

2004 ME6

Poé éta dina taun 2004 ME6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.575, salaku magnitudo mutlakna 22.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO66388.

                                               

2004 MN1

Poé éta dina taun 2004 MN1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.399, salaku magnitudo mutlakna 24.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO66388.

                                               

2004 MO1

Poé éta dina taun 2004 MO1 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.562, salaku magnitudo mutlakna 23.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO66388.

                                               

2004 MO3

Poé éta dina taun 2004 MO3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.336, salaku magnitudo mutlakna 22.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO�349212.

                                               

2004 MO4

Poé éta dina taun 2004 MO4 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.388, salaku magnitudo mutlakna 24.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO66388.

                                               

2004 MP1

Poé éta dina taun 2004 MP1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.438, salaku magnitudo mutlakna 25.2. Ari nu jadi référénsina nu MPO66388.

                                               

2004 MP3

Poé éta dina taun 2004 ka MP3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.514, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221037.

                                               

2004 MP7

Poé éta dina taun 2004 nu MP7 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.720, salaku magnitudo mutlakna 21.7. Ari nu jadi référénsina ...

                                               

2004 MQ6

Poé éta dina taun 2004 MQ6 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.650, salaku magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO�295691.

                                               

2004 MR1

Poé éta dina taun 2004 MR1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.373, salaku magnitudo mutlakna 25.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO66388.

                                               

2004 MS1

Poé éta dina taun 2004 nu MS1 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.587, salaku magnitudo mutlakna 22.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO66388.

                                               

2004 MV2

Poé éta dina taun 2004 nu MV2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.486, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO66388.

                                               

2004 MW2

Poé éta dina taun 2004 MW2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.638, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu ...

                                               

2004 MX2

Ayeuna ieu taun 2004 MX2 mangrupa salah sahiji beubeur asteroid. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.718, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MP ...

                                               

2004 NF3

Poé éta dina taun 2004 NF3 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.481, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO70368.

                                               

2004 NK8

Poé éta dina taun 2004 NK8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.281, salaku magnitudo mutlakna 23.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO66390.

                                               

2004 NM8

Poé éta dina taun 2004 NM8 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.510, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 388860.

                                               

2004 NU7

Poé éta dina taun 2004 NU7 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.545, salaku magnitudo mutlakna 24.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO70368.

                                               

2004 OD4

Poé éta dina taun 2004 OD4 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.515, salaku magnitudo mutlakna 27.0. Ari nu jadi référénsina nu MPO70371.

                                               

2004 OF6

Poé éta dina taun 2004 OF6 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.413, salaku magnitudo mutlakna 21.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO70371.

                                               

2004 OW10

Poé éta dina taun 2004 OW10 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.247, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO66397.

                                               

2004 PB97

Poé éta dina taun 2004 PB97 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.162, sedengkeun magnitudo mutlakna 25.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO66416.

                                               

2004 PD97

Poé éta dina taun 2004 PD97 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina nu MPO70388.

                                               

2004 PE20

Poé éta dina taun 2004 PE20, nyaéta béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.430, bari magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO 322131.

                                               

2004 PF20

Poé éta dina taun 2004 PF20 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.295, salaku magnitudo mutlakna 22.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO70376.

                                               

2004 PG20

Poé éta dina taun 2004 PG20 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.267, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO70376.

                                               

2004 PJ

Poé éta dina taun 2004 PJ téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.534, salaku magnitudo mutlakna 22.8. Ari nu jadi référénsina nu MPO 154128.

                                               

2004 PJ2

Poé éta dina taun 2004 nu PJ2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.342, salaku magnitudo mutlakna 21.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO�285665.

                                               

2004 PM2

Poé éta dina taun 2004 PM2 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.527, salaku magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 234361.

                                               

2004 PR92

Poé éta dina taun 2004 PR92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.339, salaku magnitudo mutlakna 25.1. Ari nu jadi référénsina nu MPO66416.

                                               

2004 PS42

Poé éta dina taun 2004 nu PS42 téh béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.167, salaku magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina nu MPO 339382.

                                               

2004 PS92

Poé éta dina taun 2004 PS92 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.499, salaku magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina nu MPO 222840.

                                               

2004 PU42

Poé éta dina taun 2004 PU42 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.445, salaku magnitudo mutlakna 26.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO66408.

                                               

2004 PX27

Poé éta dina taun 2004 PX27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.493, salaku magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina nu MPO 221038.

                                               

2004 PY27

Poé éta dina taun 2004 PY27 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Nyoreang, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.442, salaku magnitudo mutlakna 20.7. Ari nu jadi référénsina nu MPO 201685.

                                               

2004 PZ19

Poé éta dina taun 2004 PZ19 jadi béntang. Ieu téh bagian tina asteroid Apollo, anu ieu salaku deukeut ka bumi. Ékséntrisitas orbit ieu asteroid kacatet di 0.551, salaku magnitudo mutlakna 24.5. Ari nu jadi référénsina nu MPO66403.

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →