ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 10



                                               

Kim Taé-hee

Kim Taé-hee nyaéta saurang aktris Koréa Kidul. Taé-hee bijil minangka béntang nalika Taé-hee jadi pameran salaku lanceuk téré anu jahat dina sérial tipi Stairway to Heaven. Taé-hee geus boga sawatara proyék tipi kayaning Forbidden Love jeung Love ...

                                               

Kim Woo-bin

Kim Woo-bin mangrupa saurang aktor sarta modél anu boga ngaran asli Kim Hyun-joong. Woo Bin ditangtayungan ku SidusHQ tina debutna di taun 2009 nepi ka ayeuna. Kim Woo-bin ngamimitian karirna minangka saurang modél ti taun 2009 liwat Seoul Fashio ...

                                               

Kim Ye-won

Kim Ye-won (gumelar di Jolla-do, Koréa Kidul, 5 Désémber 1989; umur 31 taun nyaéta saurang aktor sakaligus panyanyi asal Koréa Kidul. Debutna jeung Jewelry di taun 2011 dina panangtayungan Star Empire. Saagénsi jeung ZE:A, boyband nu anggotana sa ...

                                               

Kim Young-kwang

Kim Young-kwang nyaéta saurang modél sarta aktor asal Koréa Kidul. Young-kwang ngamimitian karirna salaku modél ti taun 2006, sarta kungsi jadi bagian tina mérék fashion dunya kayaning Aléxander McQueen, Vivienne Westwood jeung Étro. Kim Young-kw ...

                                               

Kim Yun-jin

Kim Yun-jin nyaéta saurang aktris layar rubak teureuh Amérika-Koréa. Yun-jin digedékeun di New York, Amérika Sarikat. ku sabab dina umur 10 taun, kulawargana pindah ka Amérika. Yun-jin gabung jeung klub drama dina taun ka-7 sakola SMAna sarta maé ...

                                               

Klaus Ebner

Klaus Ebner nyaéta hiji panulis Austria. Anjeunna sering nulis carita-carita pondok, ésai jeung puisi. Salain éta anjeunna ogé mangrupa saurang penerjemah. Najan Ebner atos nerbitkeun buku-buku sareng topik komputer jeung software ti awal dasawar ...

                                               

Lady Bird Johnson

Claudia Alta Lady Bird Johnson mangrupikeun sosialita Amérika sareng Ibu Nagara Amérika Serikat salaku pamajikan Présidén Amérika Serikat ka-36, Lyndon B. Johnson. Anjeunna ogé janten Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat. Khususna dididik pik ...

                                               

Lady Gaga

Joanne Stefani Germanotta leuwih dipikawanoh Lady Gaga. mangrupa panyanyi sarta panulis lagu asal Amérika Sarikat. Minangka penulis lagu, Lady Gaga pernah nulis lagu pikeun Britney Spears, New Kids On The Block, Pussycat Dolls jeung Fergie. Kabia ...

                                               

Laura Linney

Laura Leggett Linney mamgrupa aktris kabébasan Amérika Serikat anu ngagaduhan nominasi Academy Award sareng meunang Emmy Award. Anjeunna lahir di New York City, New York. Anjeunna parantos damel di industri pilem ti saprak 1992.

                                               

Lee Min-ho

Lee Min-ho dipikawanoh ogé Min ho, I Minho, Yi Min-ho nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna minangka Goo Joon Pyo di sérial Boys Before Flowers 2009. Lee mangrupa anak kadua ti dua sadulur. Lee ogé mangrupa lulusa ...

                                               

Lidya Maulida Djuhandar

Lidya Maulida Djuhandar teu biasa disebut Lidya nyaéta penyanyi Indonesia sareng urut anggota grup idola JKT48 anu kadua nyaéta JKT48, anu tungtungna janten anggota Tim KIII nalika tanggal 25 Juni 2013.

                                               

Linda McCartney

Linda Louise McCartney, Lady McCartney ieu fotografer Amérika, musisi, Hak asasi hewan aktivis, sareng pengusaha. Anjeunna paling dikenal salaku pamajikan munggaran Paul McCartney tina The Beatles sareng pikeun foto dirina tina selebriti jeung mu ...

                                               

Louis Tomlinson

Louis William Tomlinson nyaéta penyanyi, panulis lagu sareng aktor tipi asal Inggris. Anjeunna katelah anggota band anu disebut One Direction.

                                               

Ma Huateng

Ma Huateng atawa Pony Ma nyaeta pangadeg perusahaan Tencent sumping ti Cina. Dumasar kana itungan real-time dina Bursa Saham Hong Kong, anjeunna namina jalmi anu paling sugih di Asia sabab perusahaan anu didirikeun anjeunna, Tencent, suksés ngiri ...

                                               

Maher Zain

Maher Zain nyaéta saurang Muslim Swédia panyanyi R&B, panulis lagu sarta produser musik asli Lebanon. Ku lobana fans Facebook dibandinkeun jeung artis Muslim lianna, Maher Zain meunangkeun pangajén minangka panyanyi sarta panulis lagu anu jad ...

                                               

Mansyur S.

Mansyur Subhawannur leuwih dipikawanohna mah Mansyur S. nyaéta saurang panyanyi dangdut légéndaris Indonésia. Anjeunna ogé kungsi maén sinétron. Sawatara lagu anu kaceluk sok dihaleuangkeun nyaéta saperti Zubaédah, Khana jeung Rembulan. Album mun ...

                                               

Maria Nikolaevna

Maria Nikolaevna nyaéta anak katilu Tsar Nikolai sareng Tsarina Aleksandra Fyodorovna. Maria nyaéta adi ti Olga, Tatiana, sareng adina Anastasia Nikolaevna sareng Aleksei Nikolaevich. Maria tiwas sareng kulawarga dina pembunuhan tambahan ku anggo ...

                                               

Marshanda

Andriani Marshanda mangrupikeun aktris Indonésia, béntang pilem, bintang komérsial, panyanyi sareng presenter. Anjeunna dipikanyaho pikeun peran na salaku Lala Bidadari, Karunia di Karunia jeung Yuni di Orang Ketiga.

                                               

Martin Heinrich Klaproth

Martin Heinrich Klaproth, 1 Januari 1817 dina umur 73 taun) nyaéta saurang kimiawan Jérman anu manggihan uranium 1789, zirkonium 1789, jeung cerium 1803. Klaproth ngagambarkeun unsur-unsur éta minangka élemén anu bararéda, sanajan Klaproth teu me ...

                                               

Marwan bin al-Hakam

Marwan bin al-Hakam bin Abil Ash atanapi Marwan I mangrupikeun kaopat khalifah Umayyah, anu kakawasaan kurang tina sataun dina 684-685. Anjeunna minangka khalifah anu munggaran dina breed Marwani, anu janten pamaréntahan Umayyah ngagantikeun khal ...

                                               

Megan Fox

Megan Denise Fox mangrupa aktris Amérika sareng modél. Anjeunna ngamimitian karirna dina taun 2001, kalayan peran minor dina televisi sareng pilem, sareng maénkeun peran biasa dina pasar tivi. Dina taun 2004, anjeunna damel debut pilem na janten ...

                                               

Melody Nurramdhani Laksani

Melody Nurramdhani Laksani S.P. atanapi disebat Melody, ogé katelah Melody JKT48 salaku anggota JKT48 atanapi ayeuna katelah Melody Laksani nyaéta salah sahiji penyanyi Indonesia sareng tilas anggota JKT48 generasi munggaran ti Bandung, Indonesia.

                                               

Michael Caine

Sir Maurice Joseph Micklewhite, Jr. atanapi nami pangheulana Michael Caine mangrupikeun aktor kabarganegaraan Inggris anu meunang dua panghargaan Academy Award. Anjeunna lahir di London. Anjeunna mimiti karirna di dunya pilem saprak 1956. Michael ...

                                               

Michizō Tachihara

Michizō Tachihara nyaéta urang Jepang penyair sareng arsiték. Anjeunna diédit dina yuswa 24 taun tuberkulosis, sateuacan karirna tiasa leres. Michizō bajoang pikeun milari jalan pikeun pujangga pikeun akar dirina dina adat sareng masih "modern". ...

                                               

Moch. Ambri

Mohamad Ambri nyaéta salah sahiji sastrawan réalis Sunda. Satamatna Sakola Guru diangkat jadi calon guru HIS di Semarang, tuluy dipindahkeun ka Tasikmalaya, Sumedang, Purwakarta, jeung Bandung. Ti dinya jadi guru Sakola Guru Normal di Purwakarta. ...

                                               

Mohamad Sanusi Hardjadinata

Mohamad Sanusi Hardjadinata nyaéta saurang inohong Sunda. Saurang pulitik Indonesia gumelar di Garut, Jawa Barat, 24 Juni 1914 – tilar dunya 12 Désémber 1995 dina umur 81 taun.

                                               

Morgan Freeman

Morgan Freeman mangrupa aktor sareng sutradara pilem Amérika Serikat tien juara Academy Award, anjeunna parantos luhur 189 cm.

                                               

Muawiyah bin Abu Sufyan

Muawiyah bin Abu Sufyan atanapi Muawiyah I mangrupikeun khalifah anu kuat ti 661 dugi ka 680. Anjeunna mangrupikeun salah sahiji sahabat Nabi sareng ogé satengah dulur dulurna Ummu Habibah Ramlah, istri Nabi Muhammad. Meski Utsman bin Affan anu s ...

                                               

Muhyiddin Yassin

Tan Sri Dato Haji Muhyiddin bin Haji Muhammad Yassin nyaéta saurang politikus Malaysia anu ayeuna janten Perdana Menteri Malaysia. Anjeunna ditunjuk dina tanggal 29 Pébruari 2020 sareng sumpah dina 1 Maret 2020 saatos pengunduran diri Mahathir Mo ...

                                               

Mutiara Dewi

Mutiara Dewi atau Muti ChiBi nyaéta penyanyi tina Indonesia sareng anggota kelompok gadis Cherrybelle. Anjeunna dipilih nalika ngéléhkeun ratusan pamilon audisi. Muti anu diwawancara pikeun Cherrybelle di kampung halaman diumumkeun pikeun cocog d ...

                                               

Nabilah Ratna Ayu Azalia

Nabilah Ratna Ayu Azalia atanapi disebat Nabilah atanapi Ayu-chan ogé katelah Nabilah JKT48 nyaéta penyanyi sareng aktris Indonesia anu tilas anggota grup idola JKT48 generasi kahiji anu asalna ti Jakarta, Indonesia.

                                               

Nadila Cindi Wantari

Nadila Cindi Wantari atanapi anu teu biasa oge disebut Nadila atanapi Paw-Paw mangrupikeun penyanyi Indonesia sareng anggota grup idola JKT48 anu asalna ti Bogor, Jawa Kulon. Nadila mangrupikeun anggota generasi kadua JKT48 anu ayeuna janten angg ...

                                               

Natalia (penyanyi)

Natalia atawa oge anu biasa disebat Nat mangrupikeun salah penyanyi Indonesia sareng tilas anggota grup idola JKT48 anu asalna ti Lebak, Banten. Natalia mangrupikeun anggota generasi kadua JKT48, anu tungtungna janten anggota resmi KIII Tim dina ...

                                               

Niall Horan

Niall James Horan mangrupikeun panyanyi sareng panulis lagu Irlandia, anjeunna ogé bagian tina grup One Direction.

                                               

Ningrum Djulaéha

Ningrum Djulaeha nyaéta salah saurang pangarang Sunda. Anu lahir di Bogor, 15 Séptémber 1934, pupus di Bandung 16 Juli 1993. Satamatna ti SGA Bogor, kungsi ngajar di SGB Subang. Ti dinya milu kuliah di IKIP Bandung nepi ka sarjana muda, tuluy dig ...

                                               

Oded Muhammad Danial

H. Oded Muhammad Danial, S.A.P., atawa Kang Oded, nyaéta politisi jeung Wali Kota Bandung keur période 2018-2023. Sateuacanna, manéhna jadi Wakil Wali Kota Bandung période 2013-2028, ngaréncangan wali kota sateuacanna, Ridwan Kamil. Sateuacan jad ...

                                               

Olga Nikolaevna

Olga Nikolaevna mangrupikeun salah sahiji Tsar Nicholas II putri sareng ngagaduhan posisi anu langkung luhur tibatan anu sanés kusabab anjeunna pangkolotna. Anjeunna dipikanyaho caket sareng adina, Tatiana Nikolaevna sareng dua aranjeunna sering ...

                                               

Omas

Omaswati nyaeta saurang aktris sareng pelawak asal Indonésia. Anjeunna ogé dikenal salaku pamuter lenong, téater Betawi.

                                               

Paméla Anderson

Paméla Denise Anderson nyaéta saurang aktris Amérika-Kanada. Paméla dipikawanoh ogé minangka saurang modél, produser, panulis, aktivis sarta béntang séksi anu sakapeung sok midang buligir di sajumlahing tempat. Ogé dipikawanoh ku ngaran Paméla An ...

                                               

Park Han-byul

Park Han-byul nyaéta saurang modél jeung aktris Koréa Kidul. Han-byul mangrupa mahasiswi lulusan ti Sakola Luhur Seni Anyang. Han-byul mimiti dipikawanohna mah ku sabab kamiripanna jeung aktris Jun Ji-hyun. Han-byul mimiti aktingna dina pilem gén ...

                                               

Park Haé-jin

Park Haé-jin nyaéta saurang modél sakaligus aktor asal Koréa Kidul. Haé-jin téh saurang modél anu pindah jadi saurang béntang tipi jeung drama. Ngaranna mimiti ngajomantara dina drama MBC, East of Eden 2008.

                                               

Park Ji-young

Park Ji-young nyaéta saurang aktris sarta panyanyi ti Koréa Kidul. Kahi dipikawanoh minangka mantan pamingpin tina girl group K-Pop kasohor, After School. Kiwari Kahi aktif minangka panyanyi solo. Kahi mimiti kataji kana dunya seni ti keur umurna ...

                                               

Park Jin-young

Park Jin-young nyaéta saurang Panyanyi-panulis lagi, panari, komposer, produser, aktor, sakaligus CEO anu asalna ti Koréa Kidul. Park dipikawanoh ogé kungaran JYP, anu satuluyna jadi ngaran label milikna nyaéta JYP Entertainment. Park digedékeun ...

                                               

Park Joo-mi

Park Joo-mi nyaéta saurang aktris Koréa Kidul. Park Joo-mi ngamimitian karirna di dunya hiburan minangka saurang modél Asiana Airlines, tuluy mimiti aktingna dina taun 1991, ku ngabéntangan drama saperti Beautiful Seoul 1999 jeung Feels Good 2000 ...

                                               

Park Jung-min

Park Jung-min nyaéta saurang Panyanyi, Panari, DJ, MC, Aktor, sarta Modél asal Koréa Kidul. Park mangrupa anggota grup vokal Koréa SS501. Park ngamimitian karirna bareng jeung SS501 taun 2005. Park mangrupa jalma kadua anu lolos audisi pikeun ieu ...

                                               

Park Shin-hye

Park Shin-hye mangrupikeun aktris sareng modél tina Koréa Kidul. Anjeunna ngamimitian karirna salaku aktris dina drama Korea "Stairway to Heaven Stairway to Heaven". Taun 2006, anjeunna akting dina séri drama Korea-Jepang Tree of Surga sareng ter ...

                                               

Patrick Fugit

Patrick Raymond Fugit mangrupa aktor kabaratan Amérika Serikat. Anjeunna janten kasohor nalika anjeunna digambarkeun salaku Cameron Crowe dina pilem Almost Famous. Anjeunna téh alumni Universitas Utah.

                                               

Paul McCartney

Sir James Paul McCartney, MBE nyaéta panyanyi Inggris. Anjeunna kasohor salaku salah sahiji tanaga The Beatles. Kalayan John Lennon dina taun 1960-an, anjeunna ngawangun kerjasama penulis lagu anu suksés. Anjeunna masih kénéh musik aktif sareng s ...

                                               

Pervez Musharraf

Jéndral Pervez Musharraf Basa Urdu: پرويز مشرف babar 11 Agustus 1943 nyaéta Presiden Pakistan tur Pupuhu Staf Angkatan Bersenjata Angkatan Bersenjata Pakistan nu naék kalungguhan ku jalan kudéta.

                                               

Popon Saadah

Popon Saadah nyaéta salah saurang wanoja nu kaasup pangarang sunda. Lahir di Limbangan Garut, 13 Oktober. Taun 1988 lulus D II ti Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah Fakultas Pendidikan Bahasa dan Seni Institut Keguruan Ilmu Pendidikan Bandung. Jadi ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →