★ Free online encyclopedia. Did you know? page 10



                                               

Propinsi Nangarhar

Nangarhar mangrupa salah sahiji 34 propinsi di Apganistan. Propinsi anu aya di east nagara. Nagara urang ibukota Jalalabad. Propinsi ngabogaan populasi 1.383.900 jiwa.

                                               

Propinsi Nimruz

Nimruz mangrupa salah sahiji 34 propinsi di Apganistan. Propinsi anu perenahna di kidul-kulon nagara. Propinsi anu aya di Iran jeung Pakistan.

                                               

Pulo Norfolk

Pulo Norfolk, basa Norfuk: Norfuk Ailen) nyaéta hiji pulo leutik di Samudra Pasifik aya antara Australia, Selandia Anyar, jeung Kaledonia Anyar. Pulo jawa nyaéta bagian ti Pasamakmuran Australia, tapi hal ieu mioga kakawasaan pamaréntah sorangan ...

                                               

Stasion Notog

Stasion téh Notog nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Gambarsari, Kebasén, Banyumas. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 25 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 salaku jalur a ...

                                               

Propinsi Nuristan

Artikel ieu ngeunaan hiji propinsi di Apganistan. Nuristan ogé mangrupa ngaran nu diajukeun pikeun Propinsi Khyber-Pakhtunkhwa di Pakistan. Nuristān, kitu ogé diéjah Nurestān atawa Nooristan, nyaéta hiji propinsi di Apganistan. Puseur administras ...

                                               

Oblast Rostov

Rostov oblast nyaéta subjék féderal di Rusia. Puseur administrasi centre kota Rostov-on Don. Populasi: 4.231.355.

                                               

Rayon Oghuz

                                               

Stasion Padalarang

Stasion Sora téh hiji stasion karéta api nu aya di Jalan ka Cihaliwung Kertamulya, Padalarang, Bandung jawa Barat. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 695 mdbs aya di Wewengkon Operasi of the KADUA Sex. Stasion ieu station panggedena di Sunda jawa ...

                                               

Propinsi Paktia

Paktia mangrupa salah sahiji 34 propinsi di Apganistan. Propinsi anu aya di east nagara. The capital city of Gardez.

                                               

Propinsi Paktika

Paktika mangrupa salah sahiji 34 propinsi di Apganistan. Propinsi anu perenahna di kidul-wétan nagara. The capital city of Sharana.

                                               

Propinsi Panjshir

                                               

Parramatta

Parramatta islandia /ˈpærɑːmætɑː/ hiji suburb di kulon Sydney, New South Wales, Australia. Perenahna di tepi Parramatta Walungan, 23 kilométer 14 mi ka kulon distrik bisnis puseur Sydney, kurang leuwih aya di deukeut puseur géograpis ieu metropol ...

                                               

Parung Panjang, Bogor

                                               

Parung, Bogor

                                               

Stasion Parungkuda

Stasion Parungkuda nyaéta hiji stasion karéta api nu aya di Parungkuda Sukabumi. Stasion ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi jeung Eta sarta ngabogaan tilu jalur 2 salaku jalur anu lugas luhur. Stasion Parungkuda ngan ngalayanan pikeun ngalati ...

                                               

Stasion Pasar Minggu Baru

Stasion Pasar minggu nu Anyar nyaéta hiji stasion karéta api kelas II aya dina wates antara Kota Pancoran jeung Pasar minggu, pasna di Kalurahan pikeun Pancoran jeung Pejaten Timur. Stasion téh boga tingkat luhurna 29 alun téh ngan service KRL Ga ...

                                               

Stasion Pasar Minggu

Stasion Pasar minggu nyaéta hiji stasion karéta api kelas jeung kuring nu aya di Pasar minggu, Kota Kidul. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 36 meter. Stasion ieu ayana deukeut puseur balanja buku ngandung pidana jeung Dunya. Di deukeut stasion i ...

                                               

Stasion Pasar Senén

Stasion Pasar senén atawa sakapeung ogé disebut salaku Station senén nyaéta station railway nyaéta angka nu gede kelas tipe A anu aya dina senén Puseur Kota, pasna di wewengkon anu rame deukeut Gelanggang Remaja Planet sacara senén jeung eta mang ...

                                               

Halteu Pasirhayam

Di antara Pasirhayam nu platform kareta api link kelas III / leutik nu aya di Sirnagalih, Cilaku, Cianjur. Di antara nu kaluhuranna 448 square kaasup Wewengkon Operasi of the KADUA Sex. Di antara ieu ditutup keur kira-kira dasawarsa 1980-an / tau ...

                                               

Stasion Pasirjéngkol

Stasion Pasirjéngkol nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya dina wates antara Désa Sukahaji jeung Désa Utamana, sababaraha di antarana, kabupatén Garut, jawa kulon. Stasion ieu ayana di tingkat éropa 674 ieu dioperasikeun ku Wew ...

                                               

Stasion Patuguran

Stasion Patuguran nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Winduaji, Paguyangan, Brebes. Stasion ieu ayana di hiji level ka pagunungan 156 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 sa ...

                                               

Patung Liberty

Patung Liberty patung buta nu aya dina kamerdikaan pulo di muara Hudson di New York palabuhan, Amérika Sarikat. Patung ieu dipaparinkeun ka perancis pikeun Amérika Sarikat di ahir abad ka-19 jeung simbol ngabagéakeun nu datang, nu imigran jeung A ...

                                               

Stasion Pekalongan

Stasion Pekalongan nyaéta hiji stasion karéta api téh hiji kelas badag type C, nu aya di Bendan Kergon, Pekalongan Barat, Pekalongan. Stasion ieu ayana di hiji tempat anu dumasar sabab percis berada di sisieun Jalan Pantura ngaliwatan Kota Pekalo ...

                                               

Stasion Pemalang

Stasion Pemalang nyaéta hiji stasion karéta api kelas jeung kuring nu aya di Pelutan, Pemalang, Pemalang. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 6 méter anu perenahna di Wewengkon Operasi IV Semarang, stasion panggedéna jeung salah sahiji ngan stasion ...

                                               

Pertamina Tower

Pertamina Tower wangunan pencakar langit nu aya di Kota Kidul, Indonesia. Ieu wangunan didesain ku Skidmore, Owings & Merrill LLP nu atos rencana from awal 2012, tapi ieu nunda dina karya commenced dina taun 2014. Wangunan ieu rencanana pikeun bo ...

                                               

Stasion Pondok Jati

Stasion Pondok Jati, baheulana disebut Stasion ka Gang of Katiisan nyaéta ngaran hiji stasion karéta api téh kelas III / leutik Palmeriam, Matraman, Jakarta Timur. Stasion terletak di imf, 14, m kaasup ti Wewengkon Operasi jeung Kota jeung nu ngl ...

                                               

Halteu Pondok Leungsir

Di antara nu Pondok Leungsir nu platform kareta api non-aktif nu aya di Cisandé, Cicantayan, Sukabumi. Di antara ieu ngan boga hiji Buleud, di antara ieu nutupan kareta api ka Bumi nu Geulis department of London jeung Sukabumi, ngan pas blok KRD- ...

                                               

Halteu Pondok Rajeg

Di antara nu Pondok Rajeg nu platform kareta api non-aktif nu aya di Pondok Rajeg, Jakarta, London. Sanajan garis kareta api Citayam-Nambo geus dilayanan KRL Garis Komuter, dina antara ieu teu dilayanan ku KRL. Wangunan platform anu geus ruksak j ...

                                               

Stasion Prupuk

Stasion Prupuk nyaéta hiji stasion karéta api kelas II aya dina Prupuk Kalér, Margasari, Garing. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 36 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion ieu hiji stasion nu aya di Daop 5 Purwokerto. Stasion ieu point o ...

                                               

Stasion Purwakarta

Stasion Purwakarta nyaéta hiji stasion karéta api kelas II aya dina Nagritengah, Purwakarta, Purwakarta. Stasion ieu ayana di tingkat éropa 84 pasagi téh kaasup ka Wewengkon Operasi of the KADUA Sex. Di deukeut station urut dipo lokomotip. Stasio ...

                                               

Stasion Purwokerto

The station Pangropéa nyaéta hiji stasion karéta api téh hiji kelas badag tipe A anu aya di gigireun Kota Purwokerto, Banyumas Garut, pasna di Luar nagari, Purwokerto Barat, Banyumas. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 75, m nyaéta hiji stasion pa ...

                                               

Rayon Qazakh

Pikeun ibu kota ti Rayon ieu, tingali Qazax Gazakh ngarupakeun ukuran di Rusia. Ukuran anak éksklave di Arménia, Yukhari Askipara jeung Barkhudarli, di mana duanana aya dina kakawasaan salila Perang Nagorno-Karabakh.

                                               

Rayon Quba

                                               

Rajabasa

Rajabasa hiji terasing 1281-m-luhur conical gunung, sapanjang Selat Sunda nu aya di paling Kidul-Wétan point of Kanyataan. Geus well-dilestarikan 500 x 700 m gempungan kawah jeung swampy lantai. Gunung papandayan téh ditutupan ku vegetasi. Sanaja ...

                                               

Stasion Rajamandala

Di antara Rajamandala mangrupa salah sahiji platform kareta api nu aya di Mandalasari, Cipatat, Bandung Kulon, Jawa Kulon. Stasion ieu dioperasikeun ku Wewengkon Operasi of the KADUA Sex. Lila teu aktif, nu kiwari jalur kareta Cianjur-Sora eukeur ...

                                               

Stasion Rajawali

Stasion Rajawali nyaéta hiji stasion karéta api kelas III / leutik pererahna di Jalan Industri Ka 1, Gunung Sahari Afrika, Widang great Wall, nu Puseur Kota. Stasion pererahna di imf, 4, m kaasup ti Wewengkon Operasi jeung Eta. Kiwari Station Raj ...

                                               

Stasion Randegan

Stasion ieu Randegan téh hiji stasion karéta api kelas III / leutik nu aya di Karangasem, Decimating, Cilacap. Stasion ieu ayana di tingkat éropa 11 m milik Wewengkon Operasi V-Pangropéa. Stasion geus opat garis, jeung garis 2 jeung 3 salaku jalu ...

                                               

Rangamati

                                               

Halteu Ranji

Di antara Ranji di antara kareta api non-aktif nu aya di Kebonpedes Sukabumi. Di antara anu kaasup dina Wewengkon Operasi of the KADUA Sex, jeung stasion pangkulonna di daop eta. Nu baheula aya dina antara ieu mangrupa panutup kareta api Cianjura ...

                                               

Ras Tanura

Ras Tanura Ras Tannūrah, رأس تنورة, nyaéta hiji kota di Propinsi Asy-Syarqiyah di Saudi arabia. Hal ieu aya dina samenanjung nu ngarah ka Teluk pérsia. Ras Tanura kompatibel jeung Jalan Zhahran-Jubail nu ngahubungkeunana ka kota-kota nu jauh kawa ...

                                               

Saba

Pikeun kagunaan séjén tina Saba, tempo Saba disambiguasi. Saba hiji pulo Karibia jeung husus municipality of pangleutikna tina basa Walanda. Ku alatan éta, kaasup Héjo, jadi kotamadya husus di nagara Walanda sanggeus pameupeusan antillen Walanda ...

                                               

Saidpur, Divisi Rangpur

Saidpur Syedpur Basa Benggala: সৈয়দপুর nyaéta hiji kota di Kacamatan Nilphamari, Divisi Rangpur, Bangladés. Bandara Saidpur mangrupa salah sahiji bandar udara doméstik di Bangladés. Pabrik Kareta api Saidpur, diadegkeun dina taun 1870, nyaéta pa ...

                                               

Sangatte

Website resmi wali Sangatte Blériot-Basisir. Ramatloka teu resmi. (A website is not the official) Sangatte dina loka Naon. Posisi Sangatte dina peta Perancis. Nu Pas-de-Calais komune Nu PasdeCalais-geo-taratas, perlu disampurnakeun

                                               

Sasak Pasupati

Jalan ngarah nyaeta sasak nu ngahubungkeun kalér jeung wétan Bandung ngaliwatan Cikapundung valley. Panjangna 2.8 km jeung lébarna 60 m ieu. Kalolobaan jalan ieu diwangun dina Jalan pasteur vaksin, nu mangrupa cara lama jadi ciri has Kota Bandung ...

                                               

Stasion Sawah Besar

Stasion Widang stasion karéta api téh kelas II pererahna di Jalan Krekot Jaya, Pasar Dina Widang great Wall, nu Puseur Kota. Stasion mangrupa salah sahiji 7 stasion karéta api di Kota aya hiji bagian ti jalan layang. Stasion pererahna di luhurna ...

                                               

Universitas Sebelas Maret

Universitas Sebelas Maret nyaeta state university of Filipina nu aya di Kota Solo. Universitas anu aktip ngawangun, nyadiakeun sababaraha bungkusan pikeun atikan diploma, sarjana jeung doktor.

                                               

Selat Bosporus

Bosporus Lamun turki: Boğaziçi, yunani: Βόσπορος, Vosporos, Template:Lang-bg, Bosfora), ogé sok disebut Selat Istanbul, nyaeta selat nu wates ti Éropa sarta Asia. Selat Bosporus, Laut Marmara, jeung Selat Dardanelles mangrupa bagian tina Selat Tu ...

                                               

Stasion Semarang Poncol

Station Semarang Poncol atawa éta ogé disebut salaku Poncol Station nyaéta hiji stasion karéta api téh hiji kelas badag tipe B, nu aya di Purwosari, Semarang Utara, Kota Semarang. Stasion ieu ayana di tingkat imf, 3 alun ieu kaasup ka Wewengkon O ...

                                               

Stasion Semarang Tawang

Station Semarang Tawang atawa nu sok disebut ogé Tawang Station téh hiji stasion tina angka nu gede kelas tipe A di Tanjung Mas, Semarang Utara, Semarang. Stasion ieu ayana di luhurna 2 métér ieu téh yén station panggedena nu kaasup informasi sal ...

                                               

Rayon Shamakhi

Каталог землетрясений Российской Империи, The Catalogue of the Lini di Kakaisaran rusia. Artikel ieu boga teks tina ieu publikasi ayeuna domain umum: Encyclopædia Britannica. Cambridge University Press. Nu Shamakhi Ukuran Citakan:Rusia-geo-tarata ...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →